Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad Kapasitesi İçin İmza Kampanyası...Yeni
Alt 28.02.2011, 21:29   #129
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Stad Kapasitesi İçin İmza Kampanyası...Yeni

ÇOK YAZIK...Kendi kendimize konuşuyor,kendi kendimize dinliyor;kendi kendimize de kampanyalar düzenliyoruz...Biraz önce Sipas tv. de Sivasspor as başkanı Faruk TAŞSETEN'i izledim..Faruk Bey diyor ki:Ben 25000bin kişilk statyum kararından dolayı çok memnunum diyor...Ayrıca Faruk Bey taraftarın 35 bin ısrarını anlayamadığını 35 bin kişilik stadın sadece final maçları için olduğunu ve tarfatarın yanlış bilgilendrildiğini de söyledi.Ayrıca 25000 bin kişilik stadın sivassporun 20 yılını kurtaracağını söyledi..Faruk Bey son olarak taraftar önce stadı doldursun diye de ilave etti....Görüyorsunuz yiğidolar sivasspor taraftarı kaç gündür 25000 kişilik stada hayır diyor ,35bin kişilik stat için 1 imza kampanyası başlatıyor ama sevgili yöneticimiz bizim gibi düşünmüyor..Bence şu anda yönetim de bizlen aynı fikirde değil;eğer aynı fikirde olup bizi destekleselerdi en azından resmi sitede bu konuda kampanyayı destekleyen bir açıklama yapılırdı, demekki değiller..Sivasspor taraftarı ne olursa olsun bu kampanyayı sonuna kadar götürerek istediğini elde etmeli...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...