Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: YENİÇERİLER Kayseri Maçı
Alt 15.03.2011, 15:49   #112
ReFRaCToRY
Yiğido

ReFRaCToRY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 199 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 ReFRaCToRY Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: YENİÇERİLER Kayseri Maçı

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Wayyyyy ki Wayyyyy. formda yazdıklarıma karşılık yazılanlara bakın. Herkes nefret,kinnn,düşmanlık,hakaret kusuyorrr.Bu ne sevgisizlik,bu ne duygusuzluk,Saldırmışsınız ha saldırmışsınız.Ama farkında değilsinizkikendi kendinizi vuruyorsunuz bu nefretle,bu sevgisizlikle,bu düşman duygularla.Neyi saklamaya çalışıyorsunuz( ben biliyorum).Allah için söyleyin,kaçınız işgüç sahibisiniz,kaçınız ticaret yapıyorsunuz,kaçınız ünüversiteyi okumuşta sivasta yaşayıp sivaslılar sivasiçin bişeyler yapıyorsunuz,kaçınız çalışıp ailenize yardımcı oluyorsunuz,yada kaçınız okula giden çocuğunuzun masraflarını eksiksiz tamamlıyorsunuz(hepniz demiyorum dikkat edin kaçınız diyorum)Babanızdan sigara parası alıyormusunuz,,kahvehanede çay paranız olmadığında yazdırıyormusunuz,daha doğrusu kahvehaneleri dolduruyormusunuz.ve çalışan insanlarada kötü gözle bakıyormusunuz.yazılarımdaki pankart ve düşmanlık kısmına gösterdiğiniz özeni,o yazımda tembellikten,işsizlikten,siyas i yelpaze gözetmeksizin haklarınızı savunamadığınızdan bahsettim. kimse bu konular hakkındada bana saldırmamış hayret.işyerleriniz kapandı kaçınız sivasspor konusunda birlikolduğunuz gibi işyerlerinizin kapanması konusundabirlik olup kime tepki gösterdiniz,daha doğrusu bana saldırdığınız gibi saldırdınızmı(ki ben sadece düşüncelerimi söyledim,başkalarıysa ellerinizden ekmeğinizi ladılar ),Nefreti,k,n,,düşmanlığı bırakın beylerr.çalışıyorsanız ,eve ekmek götürüyorsanız en büyük yiğidoluk budur.siz kendi içinizde bilebirbirinizi yiyorsunuz kii tarih bıyunca da sivasta böyle olmuştur. galyana gelip birbirinizi kırıyorsunuz,düşmanı dışarda aramayın beyler.Bir gerçek yiğidoda çıkıp yiğidoluğun tarifini yapamadı gitti yawwwww.hadi okada yiğidoyum diyen arkadaşlar. biriniz yiğidoluğun tarifini yaparmısınız. gerçekten bilmekisdtiyorum.
Of ooof off off arkadaşa bak bayağı dallandırmış olayı, bu ne ya Bak güzel kardeşim ben üni de okudum çalışıyorum da sigara paramı da kendim kazanıyorum kahvehaneyle de işim olmaz kriterlerine uydum mu mesaj yazabilir miyim bilmiyorum ama artık hadsizlik ettiysem affet(!)

Burası SİVASSPOR TARAFTAR sitesi, burda herkes konuşur ama futboldan spordan bunu önce aklına iyice bir sok.. Yani senin gibi konuyu saptırmadan sadece futbol ve tribün... Forum kullanmayı bilip buralara yazı yazabilen kitledinin çok ama çok bir kısmı da bunları yapabiliyorsa buna aklı yetebiliyorsa kültürlü ve gelişmiş insanlardır.. Yok kahveyi doldururlarmış, yok tembelmişler falan filan bunlar işin hikaye kısmı burası siyaset ekonomi vsayfası değil.. GAYserililer bizim davamıza laf attılar biz de hem GAYseri de hem burda verdik cevaplarını yani sindiremediğimiz bir şey oldu ve stadda tribünde başlayan sindiremediğimiz bu mevzuda stadlarda tribünlerde her fırsatta tepkimizi en sert biçimde ortaya koyduk!! Eğer senin de ekonomik siyasi vs alanlarda sindiremediğin mevzular varsa bizim gibi yap bul bulabildiğin kadar senle aynı kafada adam git kimeyse tepkin kimleyse derdin koy tepkini! ama gelip burda "Tüm Sivaslıların" anasına, bacısına küfreden adamlara derslerini verdik diye bu ezilmişliktir falandır filandır triplerine girme! Ezik olan sensin ki ezilmiş hissediyorsun kendini... Senin gibilerden her zaman her yerde 1 adet numunelik bulunur buna şaşırmıyorum ama edilen onca küfürlere rağmen hala kayseriyi çekemediğimizi düşünerek bunu yaptığımızı düşünüyorsun ona çok şaşırıyorum!