serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
Wayyyyy ki Wayyyyy. formda yazdıklarıma karşılık yazılanlara bakın. Herkes nefret,kinnn,düşmanlık,hakaret kusuyorrr.Bu ne sevgisizlik,bu ne duygusuzluk,Saldırmışsınız ha saldırmışsınız.Ama farkında değilsinizkikendi kendinizi vuruyorsunuz bu nefretle,bu sevgisizlikle,bu düşman duygularla.Neyi saklamaya çalışıyorsunuz( ben biliyorum).Allah için söyleyin,kaçınız işgüç sahibisiniz,kaçınız ticaret yapıyorsunuz,kaçınız ünüversiteyi okumuşta sivasta yaşayıp sivaslılar sivasiçin bişeyler yapıyorsunuz,kaçınız çalışıp ailenize yardımcı oluyorsunuz,yada kaçınız okula giden çocuğunuzun masraflarını eksiksiz tamamlıyorsunuz(hepniz demiyorum dikkat edin kaçınız diyorum)Babanızdan sigara parası alıyormusunuz,,kahvehanede çay paranız olmadığında yazdırıyormusunuz,daha doğrusu kahvehaneleri dolduruyormusunuz.ve çalışan insanlarada kötü gözle bakıyormusunuz.yazılarımdaki pankart ve düşmanlık kısmına gösterdiğiniz özeni,o yazımda tembellikten,işsizlikten,siyas i yelpaze gözetmeksizin haklarınızı savunamadığınızdan bahsettim. kimse bu konular hakkındada bana saldırmamış hayret.işyerleriniz kapandı kaçınız sivasspor konusunda birlikolduğunuz gibi işyerlerinizin kapanması konusundabirlik olup kime tepki gösterdiniz,daha doğrusu bana saldırdığınız gibi saldırdınızmı(ki ben sadece düşüncelerimi söyledim,başkalarıysa ellerinizden ekmeğinizi ladılar ),Nefreti,k,n,,düşmanlığı bırakın beylerr.çalışıyorsanız ,eve ekmek götürüyorsanız en büyük yiğidoluk budur.siz kendi içinizde bilebirbirinizi yiyorsunuz kii tarih bıyunca da sivasta böyle olmuştur. galyana gelip birbirinizi kırıyorsunuz,düşmanı dışarda aramayın beyler.Bir gerçek yiğidoda çıkıp yiğidoluğun tarifini yapamadı gitti yawwwww.hadi okada yiğidoyum diyen arkadaşlar. biriniz yiğidoluğun tarifini yaparmısınız. gerçekten bilmekisdtiyorum.
|