Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: YENİÇERİLER Kayseri Maçı
Alt 16.03.2011, 09:59   #135
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: YENİÇERİLER Kayseri Maçı

Alıntı:
Merkez_ArMaĞaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Futbol bir endüstridir, futbol bir kültürdür" diyorsun ama bilmiyorsunki futbol kültürü endüstriyel futbola karşıdır. Ve hala burda birşeylerin savaşını veriyorsun kendini anlatmaya, anlattıklarını anlamamızı sağlamaya çalışıyorsun. Ama boşa uğraşıyorsun bizler seninle bu noktada ayrılıyoruz işte. Siz futbola bir endüstri gözüyle bakarken yani sömürülmesine yok edilmesine göz yumarken, bizler futbolu endüstriye karşı bir kültür olarak algılıyoruz.

Endüstriyel futbola karşıyız..

Ayrıca; Siz tribünü izliyorsunuz, biz yaşıyoruz. O yüzden sizden ricamız hariçten gazel okumayınız !
YavVV dur hele.Ben günümüz dünyaa futbolunun resmini çizdim. Sen kalkıp endüstri futbola karşıyız diyorsun. Bunu söylerken kendinle,dünyaa görüşünle çelişmiyorsun demi. Meselaa endüstri futbola karşı olanlara sosyalist,yada komunist derler. şimdi sen şunuda dersin. Endüstri futbola karşı olanlar komunist sosyalistse ben komunistimde sosyalistimde dersin. Hele bi de bakim sivasta ,yada arkadaşlarının arasında barınabiliyormusun.tekrar diyorum ben futbol endüstri derken günümüz futbol dünyasının profilini çizdim. endüstri futbolu savunduğumu söylemedim.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla