Cevap: Maçın ardından
ben herkese teşekkür ediyorum. bu galibiyette emeği olanları alınlarından öpüyorum. seneye birkaç futbolcu haricinde kimseyi satmasınlar. ikinci yarıdaki transferleri sakınha sakın satmayın. belki kamanan cihan satılabilir ama yerinede daha iyisi alınacaksa. bu takım seneye kafaya oynar yine şamopiyonluk kovalar. anti sivas faceleri yapan ahlaksızlarada en büyük cevabı veririrz. ayrıca internette sivasspora ve sivaslılara küfür etmeyi kendilerine marifet sayan kayserilileri ve trabzonluları şiddetle kınıyorum. unutmayınki sivaslılar vatansever ,insanlardır. sivaslılar cumhuriyetin temelinin atıldığı şehrin insanlarıdır. sivaslılar yiğidin harman olduğu yerden olan insanlardır. bir dilim ekmeği yoldaşıyla paylaşan insandır sivaslı. her yerin iyiside kötüsüde vardır ama kötü sivasta çok az çıkar. sivaslılara küfür ederken bin kere düşünüp öyle yapacaksın. çünkü sivaslı senin özündür. sivaslıya küfretmek kendi özüne küfretmek gibidir. bu gibi insanları şiddetle kınıyorum. facedeki anti sivas guruplarını şikayet etmenizi ve bu sayfaların kapatılması için herkesin ilgisini bekliyorum.