Tekil Mesaj Gösterimi
Çalımbay'dan yiğidoya övgü
Alt 29.03.2011, 10:44   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Çalımbay'dan yiğidoya övgü

Sivassporumuzun teknik direktörü Rıza Çalımbay, yiğidolarımızdan övgü ile bahsederek, "Onlar çok mükemmel insanlar, Onlara söyleyecek söz bulamıyorum. Takımlarına son derece sahip çıkıyor, herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu TV58'de yayınlanan sporaktif proğramına stüdyo konuğu olarak katılan Çalımbay, www.sivasspor.com da açılan özel sayfa da yer alan sorulara içtenlikle ve samimi cevaplar verdi.

Hafta sonu Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak Sivasspor-BJK karşılaşmasında da, yiğidolarımızın son günlerde artarak devam eden desteklerini esirgemeyeceklerini belirten Çalımbay, "kritik haftalara giriyoruz. BJK karşılaşması bizim için çok önemli, bu hafta taraftarlarımızın bizlere olan desteğini esirgemeyeceklerini biliyorum" diyerek yiğidoları stadyuma davet etti.

www.sivasspor.com özel haberi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...