Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalımbay'dan yiğidoya övgü
Alt 29.03.2011, 18:31   #10
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Çalımbay'dan yiğidoya övgü

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben 33 yaşındayım,benden büyükmüsün küçükmüsün bilmiyorum. Ya birader! Tek kurnaz sen değilsin,senin eleştirdiğin kişiyi ben çok iyi biliyor ve tanıyorum. Sadece ben değil bütün Yiğidolar iyi tanıyor. Sen bunları lyazmakla neyin ispatını yapmaya çalıştın? O insan yerel değil Fotomaç'ında köşe yazarı halende yazıyor,eğer bilmiyorsan öğren.
İkincisini adam sürekli söyledi durdu. O stad tıklım tıklım dolsaydı ve bugün TFF'de kunuşulsaydı kötümü olurdu? Sizin gibi böyle kuru kalabalık ve eleştiri yapanlara söyleyecek laf bulamıyorum.
O adam sivas'ın adı daha iyi duyulsun,daha fazla Sivas konuşulsun istiyor. Ayrıca,taraftar kıymetinde filan bahsediyorsun,eğer o dama taraftarın kıymetini bilmediğini söylersen çarpılırsın,bizi deplasmanlara gönderen,bize bilet vs. konusunda destek olan tek birisi o insandır. Valla ben senin Sivaslı olduğundan bile şüphe duymaya başladım.

Kardeş bende senin Abdullah Yiğit'in yakını olup olmadığından şüphe duymaya başladım artık Ya da onun avukatlığına soyunan birisin sanırım. Neden dersen bütün yorumlarında Abdullah Yiğit'in savunuculuğu yapıyorsun.
Bak ben Abdullah Yiğit'in yazılarını devamlı takip eden ve çoğunlukla beğenen biriyim. 45 yaşında biri olarakta o insan için Sivasspor'un ve Sivas'ın ne demek olduğunu iyi bilirim.
Ancaaak bu durum her zaman doğru yapıyor, doğru söylüyor anlamına da gelmemeli. Mesela son milli maç konusu. Ben hiç onun gibi düşünmüyorum. Kesinlikle çuvallamadık. Anlımızın akıyla bu sınavdan çıktık diye düşünüyorum. Daha iyisi olabilir miydi ? Elbetteki olurdu ama buna şükretmek lazım. Akşam Rıza Hoca'da söyledi. Hafta içi ve mesai saati olması yarı yarıya etkiledi seyirci sayısını.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...