Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Taraflı medya
Alt 03.04.2011, 16:45   #12
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Taraflı medya

ntvsporda spor aşkını izliyorum;bizim maçın yorumunu yapıyorlar...Olaya her zamanki başka gözlükle bakıyorlar..Yiğidi öldüreceksin ama hakkını da teslim edeceksin...Geçen oynanan sivas-Bursa maçında sivasspor karşı karşıya 4-5 tane %100 gol kaçırmış,Bursa ise girdiği her pozisyonu gol yaparak maçı 3-1 kaz.anmıştı.O maçta çok iyi oynayıp kaybeden sivasspora değil kontrataktan 3 gol atan Bursa ya methiyeler dizilmişti.BU maçta da aynı Bursa benzeri top oynayan sivasspor maçı 1-0 kazandı;ayrıca %100 de 4-5 tane gol kaçırdı..Dönek medya sivassporun akılcı futbolundan çok rakibinin oyununu konuşuyor.Keşke kaçan goller gol olsaydı..O zamnda yine bahaneler bulurlardı..Medyada son 4-5 yıldır sivasspoır nefreti var;çünkü sivasspor bir devri kapatıp başka bir devri açtı;ve Anadolu ihtilalini gerçekleştirdi...Ben bu takımı çok seviyorum;Çünkü bu takım sayesinde her sivaslı artık başı dik gezmeye başladı...Her Şey Sivas İçin..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...