Tv58 Spor Müdürü Mustafa Ateş’in hazırlayıp sunduğu ,”SPORAKTİF”
programına katılan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz Beşiktaş galibiyetini, taraftar ilgisini, yeni yapılacak olan stadyumun kapasitesini, çocuklar duymasın dizindeki Sivas sohbetlerini,hedef58 bin kampanyası konularında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
DESTEK TAKIMIMIZI COŞTURDU
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş maçını kazanarak ligde rahat bir nefes aldıklarını özellikle son dakikada gelen golün sevincini taraftarlarla doyasıya yaşadıklarını söyledi.tv58 Spor Müdürü Mustafa Ateş’in hazırlayıp sunduğu ,”SPORAKTİF” programına katılan Başkan Mecnun Otyakmaz,” bu ateşli taraftarı, bu coşkuyu ne Anderlecht nede Shaktar Doneks maçında görmedim. Çağrımıza kulak veren, Beşiktaş maçına gelen herkese çok teşekkür ediyoruz.”dedi.
STADYUM PROJE AŞAMASINDA
Sivas’a yapılması planlanan yeni stadyumun kapasitesinin 25 bin’den 33’ bine çıkarılması konusunda açıklamada bulunan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz,” Şu an bizi her maçta her ortamda yağmur-çamur kar demeden destekleyen 10 bin civarında kemikleşmiş taraftarımız var. Stad kapasitemiz 17 bin kişi ancak biz en fazla 15 bin taraftar önünde oynadık. Şampiyonluğa oynarken bile 4 Eylül Stadyumunu dolduramadık.25 bin kişilik stadyum en az 20 yıl Sivas’ın ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum. “dedi.
4 MAÇTA STADYUMU DOLDURUN
Başkan Otyakmaz,” yapılacak olan yeni stadyum kapasitesinin artması için sahamızda oynayacağımız 4 resmi maç bizim için bir sınav niteliğinde olacak. Beşiktaş maçında olduğu gibi stadyumu doldurun. Kasımpaşa karşılaşmasında bir kişilik bile boş yer kalmasın. Sadece 4 maçlık bu desteği bize verin. İstanbul’da hafta sonu Olimpiyatı doldurun. Bizde Stadyum kapasitesinin artırılması konusunda talebimizi söylerken sesimiz daha gür çıksın.”dedi.
SİYASİLER SESİMİZİ DUYSUN
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz , “yakın bir zamanda ülkemizde milletvekilliği seçimi var. Mutlaka Sivaslı milletvekili sayısını artırmalıyız. Potansiyelimizi harekete geçirmeliyiz. Karadenizliler bunu sağlıyor. Biz niye yapmayalım. Bununda en iyi yolu hafta sonu 70 bin Sivaslıyı Atatürk Olimpiyat Stadyumuna taşımaktır. Bunu gerçekleştirebilirsek, hiçbir siyasi parti konuya duyarsız kalmaz. Bizde haklı olduğumuz konularda Sivas’ın gücü işte bu deme şansımız olur.”dedi.
YABANCILARDAN MEMNUNUZ
Devre arasında transfer yapmak çok risklidir. Bazı planladığınız hedeflere ulaşmak için bu riski göze almak zorundasınız.” diyen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz,” Grosicki, Eneramo, Rada , Navratil yavaş yavaş takıma oturdular.Takımın bu noktaya gelmesinde emekleri çok.Sadece yeterli performans göstermeyen bir yabancı futbolcumuz var.Oda Mendonca.Onu saymaz isek genele vurduğumuz zaman takıma devre arasında katılan futbolcuların performansından çok memnunuz.”dedi.
TARAFTARLARLA BÜTÜNLEŞTİLER
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, üst üste kazanılan maçlar sonrası tehlikeli bölgeden takımın hızla uzaklaşmasının futbolcuları rahatlattığını bu başarıyı da maç sonlarında Yiğidolarla –Futbolcuların doyasıya yaşadıklarını söyledi. Başkan Otyakmaz,” takımda forma giyen Grosicki, Eneramo, Navratil, Rada ve kadromuzdaki yerli futbolcular aldıkları galibiyetleri tribünlerle doyasıya paylaşıyor.”dedi.
HEDEF 58 BİNE DESTEK
Sivasspor Kulubü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Hafta sonu İstanbul’da Büyükşehir belediyespor maçıyla ilgili İstanbul Taraftarlar derneğinin başlatmış olduğu,” Olimpiyatta hedef 58 bin Yiğido” kampanyasına destek verdiğini maç gününe kadar Sivas’lı dernek, vakıf ve federasyonların Stadyumu doldurmak için çalışmalarının gerektiğini söyledi.
OLİMPİYATI 4 EYLÜL YAPALIM
“Beşiktaş maçı öncesi taraftarlarımıza görsel şov yapmaları için 2 bin adet Sivasspor bayrağı dağıttık. Maçta bunun yarısını göremedim. İnanın bu durum garibime gidiyor. Ya biz Sivassor bayrağını kendi stadyumumuzda dalgalandırmak istemiyor muyuz? Çok garip bir durum. ”diyen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz herkes maça gelirken bayraklarıyla ve formalarıyla gelsin.”dedi.
BELEDİYE KADAR KASIMPAŞA DA ÇOK ÖNEMLİ
Pazar günü Olimpiyat stadyumunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Tek isteğimiz bu maçı taraftarımızın da desteğiyle kazanmak.”diyen Başkan Otyakmaz,” Belediye maçı kadar gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçı da final havasında geçecek. Hiç bir şey bitmiş değil. Rakiplerimize göre avantajlı durumdayız. Ancak mücadele devam ediyor.”dedi.
“ÇOCUKLAR DUYMASIN’ ve AYDIN SARMAN’A TEŞEKKÜR
Çocukların olduğu kadar büyüklerinde beğenerek izlediği dizilerin başında gelen her bölümünde özel olarak Sivasspor aracılığı ile Sivas’ın reklamı yapılan bu dizinin son bölümünde Sivas-Beşiktaş maçının masaya yatırıldı. Sivas’tan Sivas’ın köftesinden, etli ekmeğinden ev yemeklerinden, kaplıcalarından bahsedilmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz,”Dizinin yapım ekibinde yer alan Sivas’lı ve fanatik Sivasspor’lu bir hemşerimiz var. Arada bir benim ofisime gelir. Oturur. Sivasspor’dan bahseder. Hatta ne kadar Sivasspor’lu ve Sivaslı olduğunu göstermek için yıllar önce Sivasspor’a bağışlamış olduğu 5 kuruşluk yardım pulunu bana gösterdi. Bende çok duygulandım. Birçok önemli Türk Dizisinin müziğini yapıyor. Aydın Sarman. Sivas Doğumlu, İTÜ Konservatuar bölümü mezunu genç bir yiğido. Tüm Sivas adına kendisine çok teşekkür ediyorum.
Sivas’ın reklamı tanıtımı ancak bu kadar olur.”dedi.
BAŞKAN MAÇA DAVET ETTİ
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, “ Çocuklar Duymasın “ dizisinin Yapım –Yönetim ve oyuncu kadrosunu Hafta sonu oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor veya Sivas’ta oynayacakları bir maça davet edeceğini, Sivas’lı sivil toplum örgütlerinde bu işe destek vermesi gerektiğini söyledi.
GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ İLE GÖRÜŞECEĞİM
Olimpiyat stadyumunda Pazar günü İstanbul Büyükşehirspor-Sivasspor maçına büyük bir ilginin olduğunu bilet fiyatlarında her hangi bir artış olup olmayacağının sorulması üzerine açıklamada bulunan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz,” Sayın Ateş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulübü başkanı Göksel Gümüşdağ ile kulüpler birliğinde birlikte çalışıyoruz. Bilet fiyatları konusunda görüşürüm. Fiyat konusunda fahiş artış olacağını zannetmiyorum. Taraftarlarımıza bu konuda elbette yardımcı olacağız.”dedi.