Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Kasımpaşa
Alt 10.04.2011, 22:11   #2
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor-Kasımpaşa

öncelikle bu maçı rahatlıkla alırız diyorum, ama bu rakibi küçümsemek rehavete kapılmak anlamına gelmez. zira buna Rıza hoca zaten müsade etmez. Ayrıca kasımpaşanın deplasman performansı kötü geçen hafta beklenmedik bi kayseri galibiyeti aldılar ama bu biraz da kayserideki düşüşten oldu. ilk yarıda golü erken bulursak maçı farka götürebileceğimize inanıyorum..Bu maçı kazandığımız takdirde bu işin yüzde 80 biteceği görüşündeyim. Yapılan transferleri ve oynanan oyunu gördüğümde zaten Sivasın çok rahat bir şekilde ligde kalacağını en baştan beri söylemiştim. Sohbette de arakdaşlarla falan yorum yaparken de buca-konya-kasımpaşa üçlüsünün küme düşeceğini konyadan ziya hocanın gönderileceğini falan hep yazmıştım sadece ligde kalma yarışına gsnin katılabileceği ihitimalini hesaplayamamışız sanırım