Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı
Manisaspor :yenmemiz lazim ic sahada hep yeniyoruz onlari ve rahatlar yenebiliriz.beraberlik veya yenilgide ölümcül degil.
Gaziantepspor:cok zor bir mac formdalar umarim bu hafta yenilirler.düsüse gecerlerse yenebilirizde.ama yinede umutlarimizi bitiren bir yenilgi olmaz bu.
Kayserispor:yeneriz herkes rahat olsun.cikisin baslangici mac olacak bu. 2-1 mac sonucuda o kadar garanti yani.
Bucaspor:izmir takimlari oldu bitti bizi yenemez izmirde.izmir bizim kalemiz 3 puan garanti gibi ama bu haftaya kadar bucayi altimiza alirsak.beraberlik bile yeter bize.ama sivasin en rahat galibiyet alacagi maclarda birisi.
Beşiktaş :zor olacak ama yenecegiz en kötü beraberlik olacak.
İstanbul Büyükşehir Belediye:geclere yattilar.demekki yatmaya basladilar iyi bir lobi yapmasi lazim yönetimin.kesenin acilmasi lazim.sahada bunlari yenemeyiz.ama istanbul taraftari yalniz birakmamali takimi orda.
Kasımpaşa:kolay mac degil eger umutlanirlarsa onlarda tayyip babalari destek verebilir.beraberlik bile cok iyi gelir bize.
Kardemir Karabükspor:cok fazla attik sivasta missilleme yapmaya kalkabilirler.ve cok iyi top oynuyorlar gol attilari maclarda.bu mac tamamen riza hocanin maci olacak.
Gençlerbirliği:gencler eger rahatsa bu mac bizim icin o kadar rahat olacak.ama ne olursa olsun puan alacagiz.
Ankaragücü :yenecegiz-yenecegiz- yenecegiz....
Konyaspor :final macimiz olacak konya antalya sivas ayni puanda olacak kazananlar ligde kalacak gibi bir durum var sanki.ama beraberlik bize yariyor cünki haftaya feneri yenecegiz.
Fenerbahçe :yine ipten döndük yeter artik bize bu isgenceleri cektirmeyin.bu taraftar hakediyor bunu ama bu takim hak etmiyor.LIGDE KALDIK HADI GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN.
manisa macindan beri yaziyorum her hafta buraya koyuyyorum bu yorumu okuyan denk gelen arkadaslar olmustur belki.nefesim kesildi keske yazmasaydim dedim son saniye golu gelene kadar.iyiki attik o golu yoksa kasimpasa rakibimiz olacakti.cünki kasimpasa canavarinin fikstürü bucadan daha iyi.bucadan daha iyi top oynuyorlarve cok rahatlar.
|
bende senin yaızını arıyordum bütün dediklerin çıktı.evet haklsısn bu paşa ya yenilseydik onları kimse durduramazdı.