Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kamil'e neden pas atılmıyor???
Alt 18.04.2011, 21:31   #56
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Kamil'e neden pas atılmıyor???

Alıntı:
selimdelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
her ne hikmetse ermana bir türlü ısınamadım bir cok kere sivasspora puanı getiren golu atmıs olsada ınsanı cıldırtan egosu yuzunden onu taktir edemiyorum aksine sinir oluyorum yetenekli lakin bencil lik yaptımı insan sinir küpü oluyor kamil gibi birini en iyi performansında sen oynatmazsan ona topları surekli vermezsen ne takım takım olur nede istikrar olur
bu sene erman olmasaydı senin bu dediklerinin hiç bir anlamı olmayacaktı burada belkide ALLAH korusun yas havası olacaktı.ermanın her vurduğu gol oldu.o bence ister kabul edelim ister etmeyelim bu sene takımın yıldızlarından...ermanı bundan sonraki yıllarda sivasda tutmak tam bir beceri derim.anadoluda hangi takım erman kılıcı kadrosunda görmek istemez ya da hangi taraftar takımında görmek istemez?
ibb maçında yürğimiz rahatlattı.kasımpaşa maçında o gole nasıl bağırdım biliyor musn sen sivaslı mısn?sivassporlu musn?takımdaki bütün futbolcuları kutlarım.şimdi hataları konuşacağımız zaman değil,şimdi bırakalım geçmişi geleceği düşünelim hep beraber...
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla