Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Gençlerbirliğ maçı tahmin ve yoru
Alt 25.04.2011, 04:18   #33
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor-Gençlerbirliğ maçı tahmin ve yoru

Emenike karşısında tel, tel dökülen defans hattı, cezalı falan değillerse, Mustafa Pektemek gibi kaliteli bir santrafor , Ermin Zec gibi hızlı bir futbolcuyu, nasıl durduracaklar bilemiyorum. Bu adamların karşısına hızlı ve çabuk oyuncuları koymak doğru olur. Navratil ve Sedat oynarsa takımı eksik bırakabilirler. Bence Hayrettin ve İvanovs en doğru seçim olur. Bu maçı kazanmamız için, orta saha ve forvet hattının kapasitesinin tamamını sahaya yansıtması gerekir. (Tabi bu yazdıklarımı, G.birliği takımının kafa olarak, ligi bitirmemiş, kapasitesini sahaya yansıtan bir takım olarak sahaya çıkarlar diye düşündüğümden yazıyorum. Düşme gibi bir korkuları olmadığından biraz rahatta oynayabilme durumları olabilir.) Kendi bakış açımdan bu maça çıkabilecek şu kadromuz yararlı olur diye düşünüyorum.

--------------------------------Korcan-------------------------------

Murat---------------------İvanovs------Hayrettin------------Ziya

---------------------------Kadir----Sandro-------------------

Grosicki---------------------Erman---------------------Cihan

---------------------------------Eneramo---------------
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla