Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldır
Alt 01.05.2011, 23:18   #77
58CeZa58
Tecrübeli Yiğido

58CeZa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 375 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 58CeZa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldır

Alıntı:
oquzh4n58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
diğer yorumlarına bakdım Tv den ızleyıp Trubndekı adamlara neden laf atıorsunuz anlamıyorum kardeş okadar bılıosanz geln sızı gorelım bız yorum yapalım Futboldanda anladın bu kadar Sen enamaronn kendını atmasına bakmıcan kardeş top kalecıyı gecmısmı gecmıs 2 kalecının cıkıs tarzına bak topamı cıkıyo adamamı cıkıyo allah allah cıldırtıonuz adamı penaltı degılms hıcmı yormcu dınlemıyon kardes kalecının cıkısına bak bıdaha tekrar bıde top gecmsmı kalecıyı gecmıs ona bak top gecdkden sonra gıder golude atardıya ustune sarı kart nıye penaltı wermıosan ustune sarı nıye werıor bıde?
arkadas kaleci temas etmeden önce düsmüs eneramo anlamiyormusun
herkez burda sahit öbür forumdada yani mactayken izlerken belki penalti sanar insan zor posisyondu ama simdi bi gün gemcis özetde gördük penalti degildi atmis kendini önceden yani fanatik sivassporlu olabilirsin ama gercekci olupta penaltdi da diyebilecek durumda olmalisin

hem almanyanin ve dünya nin en iyi eski hakemlerinden MARKUS MERK bide dünya kupasinda final de düdük calmis sampiyonlar liginin finalinde de düdük calmis
oda penalti degil dedi üstünede sari kart hakemi aldatmaya yönelik hareket diye hakem herseyi dogru yapmis dedi
simdi futboldanda anladigim yok dimi kardes
kusura bakmayin birazda gercekci olduk diye

yani forumdada benim gibileride cok sayida olmadigi icin laf yiyen ben olyuorum herkez sivassporu saviniyor dogru olsa yada olmasa bile anlamiyorum
sanki mahkemedeyiz de sivasspora penaltiyi sonradan verecekler yani sizin yazdiklarinizla
58CeZa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58CeZa58'a Teşekkür Ediyor...