02.05.2011, 07:40
|
|
|
Usta Yiğido
778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
|
Pireye kızıp yorgan yakılmaz!
Cuma günü alınan 1-1'lik sonuçtan sonra, cumartesi oynanan MP Antalyaspor-Bucaspor maçı nın bir ara 3-1 Buca lehine olması, Sivasspor'un penaltısını vermeyip, Eneramo'yu da oyundan atan adam'a (!)
Duyduğum öfkeyi bir kat daha arttı. Ancak maçın sonlarına doğruda olsa Antalya'nın gol bulup skoru 3-3 yapması biraz olsun teselli oldu.
Hakem Süleyman Abay yüzünden kaybedilen iki puan, Buca'nın bu beraberliğinden sonra telafi edilmiş oldu. Ancak 4 Eylül stadında telafisi olmayacak görüntülerde yaşadık Tribün olaylarını bırakın süper ligde yaşamayı, Sivasspor'un 2.ve 3.ligde oynadığı dönemlerde bile 4 Eylül stadında görmedik, şahit olmadık. Onun için gerçekten tribünde yaşananlar çok garibime gitti. Belki de Sivasspor'un yer aldığı 6 yıllık süper lig tarihinde bu tür olayları çıkarmayan tek taraftar Sivasspor taraftarıydı. Rakip takımların taraftarı gelip burada olaylar çıkardı, koltukları kırıp sahaya attı ama Sivasspor seyircisi böyle bir hatayı Gençlerbirliği maçına kadar hiç yapmadı. Hakem sahada ne kadar yanlış karar verirse versin, tribünde olay çıkarmak yapılanları meşrulaştırmaz. Üstelik Sivasspor sırat köprüsünden geçerken, üstelik yeni çıkan yasa ile çok ağır cezalar verilirken bunların yaşanması inanılır gibi değil.
Sivasspor son iki maçta olduğu gibi bu maçtada kaybederken kazandı! Kaybedilen tek şey centilmen Sivasspor taraftarının TFF'de sicilinin azda olsa bozulmuş olması oldu.
Aman arkadaşlar! Başımıza iş aldırmayın ve bu tür hareketlerden kaçının. Bundan sonra Sivasspor'un bu sezon kendi evinde oynayacağı iki maç var. Bu iki maçta hakem Sivas kalesine gol atsa bile bu tür hareketlerden uzak duralım, bu iş bu sezon bitti ama yeni sezona ceza alarak başlayan bir Sivasspor istemezsiniz herhalde.
Maçın üzerinden iki gün geçti ve ben hala Sivasspor taraftarının böyle bir olayı nasıl yaptığına inanamıyorum, inanmak istemiyorum…
ABDULLAH YİĞİT
|
|
|