06.05.2011, 12:24
|
|
Usta Yiğido
221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Cezamız belli oldu....
Alıntı:
ReFRaCToRY Nickli Üyeden Alıntı
Maç boyu maratonu ayağa kaldırıp bize eşlik etmesi için (en azından herkesin bildiği tezahuratlarda) yırtındık durduk kimse dönüp bakmadı bile doğru düzgün fakat olaylar olup hakem yanlış kararlar vermeye başlayınca bütün stad hep bir ağızdan (Biz içimizdekileri başarabildiğimiz kadar susturduk) "İ*** Hakem" diye avazı çıktığı kadar bağırıyordu ben bunu anlamıyorum işte madem hakemin verdiği yanlış kararlar seni bu derece öfkelendirecek kadar Sivassporlusun (!) da hep beraber bağıralım diye çeşitli yerlerimizi yırtarken neden bağırmıyorsun!! Maç boyu otur çekirdek çitle tiyatro edasında maç izle gram katkın olmasın takımı ateşlemek için sonra hakem yanlış karar verince o yediğin çekirdekler ağzından tükürükle uçuşa uçuşa küfret ben asıl bu adamların Sivassporluluğundan şüphe ederim!!!!
|
Kardeş siz gerçekten gerekeni güzel bir şekilde yapmışsınız. Olması gereken bu. Ben birkaç mesajımda bunu anlatmıştım bazı arkadaşlar yanlış anlamış olabilirler.
Bu güzel örneğin ve takıma katkınız için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok doğru bir anlayış göstermişsiniz. Umarım bütün küfür girişimleri de engellenir. Sizin gibi taraftarlarla olacak bu iş. Tekrar teşekkür ederim.
|
|
|