Cevap: Cezamız belli oldu....
Benim grubum hakkında kimse bişey söylemedi. Aksine teşekkür ediyosunuz ama size ayar oluyorum.
Ayar oluyorum çünkü hiç bir tribünsel oluşumun, tribünsel faaliyetin içine girmeden burdan ahkam kesiyosunuz.
Bu forumda herkes herşeyi biliyor, herşeyi yapıyor, ediyor. Burdakiler hep bilinçli, kral tribüncü tipler. Peki reelde nerdesiniz? Neden hiç birinizi göremiyoruz? Neden hiç biriniz ''ulan bizde takıma destek olalım'' deyipte bişeyin ucundan tutmuyosunuz? Neden senelerdir hep aynı kişiler, içerde dışarda bi yerlerini yırtıyor sahiplendiğiniz, kimselere bırakmadığınız Sivas'ın ismini daha gür duyurabilmek için?
Bir abimiz güzel bişey söylemiş. Herşey para değil demiş. Haklı ama para noktasında da kimse bize laf etmesin Allah aşkına. Tamam şu an kesilen cezayı ödemeyi illa ki gücümüz yetmez ama Sivasspor için cebindeki son parasını çıkarıp veren insanlar var karşınızda biraz daha dikkatli olun bu konularda. Sene başında grup olarak milyarlar verip alınan kombineleri hiç saymıyorum. Ha yaptığımızı söylemek olmaz kiminin vardır verir, kiminin yoktur veremez. Olayı basite indirgersek özeti bu. Ama tutupta para mevzuu açarsanız söylemek gerekiyor.
Son olarak ahkam kesenler gelsinler tribüne Maraton A'dayız. Bizle omuz omuza verip bağırsınlar, çağırsınlar, tezahürat yapsınlar kısacası takıma bizim gibi destek olsunlar. Ondan sonra gelip buraya yazdıklarının bir tanesi zoruma giderse namerdim.
Saygılar..
|