Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Cezamız belli oldu....
Alt 07.05.2011, 20:36   #90
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Cezamız belli oldu....

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bugünkü bursa-bjk maçındaki olaylara nasıl bir ceza verileceğini merakla bekliyorum...zira bursa geçen yıl buna benzer 2 maçı(diyarbakır ve antep maçları) hükmen 3-0 kazanarak 6 puanı zorlanmadan almıştı...
Diyarbakırda müsabaka oynanırken maçı yöneten hakem üclüsüne Bursasporlu futbolculara taş tabiri caizse kaya parçaları atıldı.Bursada olan olayları elbette tasvip etmek mümkün değil...Yanlız olan olaylar stadyuma 400-1000 m uzakta olan olaylar ve müsabaka başlamadan ceryan eden olaylardır...Haberlerde hükmen mağlup falan yazıyor böyle bir cazanın olması imkansız..Bursaspor elbette ceza alacaktır lakin tarafsız sahada maçın tekrarına gidilir diye düşünüyorum..Ayrıca şunu eklemekte yarar duyuyorum Diyarbakırda yapılanların amacı Bursaspor nefretinden ziyade prowake edilen olaylardır olay çok başka yerlere uzanır..Bunu burada anlatmaya gerek yok...