Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez
Alt 08.05.2011, 14:53   #29
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez

Alıntı:
ledig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
akp'ye oy vermiştim ama bu seçimde akp Sivas'ta dersini almalı.
Ülkemizde değişim zamanı çoktan gelip geçmiştir. 55 milyon etmez dediği Sivas'ımızda şuan yönetmeye çalıştıkları devletin temeli atılmıştır. Birileri bu beyinsizlere bu şehrin önemini sandıkta anlatmalıdır. Sivas'ımıza sadece bırak stadyumu tarımını, hayvancılığını ve sanayiisinin geliştirilmesi gerekiyor. Bir insan devlete ne diye talip olur ve halktan oy ister o halka ve ülkeye hizmet etmek için. Yaptıkları birşeyler varsa halkın yüzünüze gözünüze dizinize dursun beddualarını etmek için değil. Beğenip beğenmemek halkın elindedir. Çünkü Recep Bey'in söylemi ile değilde yüce Atatürk'ümüzün deyimiyle egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Ancak bu sözü ağzından düşürmeyen şahsın egemenlik anlayışı yüce Atatürk'ümüzle ne kadar uyuşmadığının portresini ise yaptıklarını köpeğin önüne kemik atarmış gibi ithamlarda bulunması. Unutma tayyip bey senden büyük Allah var. Senden üstünde bu halk var. Halk isterse sen varsın istemediğinde ise bir hiçsin. Memleketimin artık uyanması gerekir. Ve sorgulaması gerekir. İstihdamı durdurulmuş, tarımı yok edilmiş, hayvancılığı tükenme aşamasına gelmiş ve fabrikaları olmamışsa bugüne kadar bu şehirde bu halk bu hükümete artık dur demelidir. Başarılı olduğunu söylemeye kalkanlarsa açık birşekilde itham ediyorum ki Cumhuriyetimizin ilanındaki mandacı zihniyetlerdir. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Herşeyden önemliside sevgili kardeşim seni takdir ediyorum.