Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçın ardından
Alt 09.05.2011, 10:58   #15
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçın ardından

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca 5-6 nokta transfer yaparak seneye daha iyi bir takım olmak ve düşme korkusu yaşamadan bir lig geçirmek istiyoruz diyor ve bu konuda hemen yönetimle görüşeceğim diyor ve bu sene geldiğinde Sivas gerek puan gerekse de oynadığı oyun olarak çok kötü bir durumdaydı, ligin bitmesine iki hafta kala matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemişiz, bence buna bütün Sivas'lılar sevinmeli, eğer sen de Sivas'lıysan bence hocaya teşekkür edip sevinmelisin, Kamanan dediğin adamda ruh kalmamış, sırf siz unutmayasınız diye mi oynatılacak? Grosicki son 4 haftadır ne olumlu hareket yaptı? Dağlara taşlara top vurmaktan başka? Her oyuncunun yükselen ve azalan form grafiği vardır ve bunu en iyi her gün antrenmanlara çıkan hocası bilir, kimi oynatıp oynatmayacağına da hoca karar verir, şu an SivasSpor için herşey iyi gidiyor, Hocayı eleştirmenin anlamı nedir, ben şaşırmış durumdayım.
Şaşırma kardeşim. Doğrular ve gerçekler insanı şaşırtmaz. Ben Rıza hocamızda ışık göremediğim için öyle yazdım. Rıza hoca bugüne kadar hangi takımla, ilk 12 içerisine girmiştir. Rizespor ile, Ankaragücü ile, Eskişehirspor ile, Sivasspor ile hep küme düşme çizgisinin üstünde kalmış, ertesi sene ise takımdan şöyle veya böyle ayrılmak zorunda kalmıştır. Yine öyle olacağından korkuyorum.

Kamanan ve Grosicki oynayamıyorlarsa bunlar onların futbollarının kötülüğünden değil, teknik kadronun onları yeteri kadar hazırlayamayışından kaynaklanmaktadır. Adamlara güç ve performans yüklerken, moral ve motivasyonda yüklemek lazım. Öyle değil midir futbolun mantelitesi?

Bülent Uygun'a hepiniz atıp tutarsınız ama adam, isimsiz adamlardan şampiyonluğa koşan takım yaratırken ondan sonra gelen teknik adamlar kendi kurdukları takımla bile bir türlü istikrarı yakalayamadılar. Hep, dert yandılar, bahane ürettiler. O yüzden diyorum ki, seneye de tablo aynı olmasın !....

Yani sen diyorsun ki, "geçen sene de son s...k zoruyla ligde kaldık, sevindik Mesut Bakkal'a teşekkür ettik, 8. hafta kovduk, Rıza hocayada teşekkür edelim sevinelim, seneye ilk 10 hafta da kovarız". Peki, herkesin düşüncesine saygım var. Ama ben gidişattan memnun değilim, ışık göremiyorum hoca da.

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...