Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçın ardından
Alt 09.05.2011, 13:23   #18
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçın ardından

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu işte bir tuhaflık var

Aldığımız 1 puana seviniyorsak, son 2 haftaya girilirken kümede kaldık diye seviniyorsak bu işte bir tuhaflık var.
2 yıl önce şampiyonluğu kaçırdık diye üzülürken geçen sene Diyabakırspor ve Denizlispor'un kendi kendilerini düşürmeleriyle sevinmiştik.
Bu sene de aynı dua ve minnet duygularını Bucaspor ve Konyaspor'a duyuyoruz.
Ne tuhaf ders aldık derken derse daha çooook ihtiyacımız varmış meğerse.
İnşallah bu sefer dersimizi almışızdır.

Kamanan'ı unuttuk

Elimizde çok kaliteli oyuncular var, neden oynatmıyoruz, küstürüyoruz onu da anlamış değiliz.
Bir Kamanan, bir Grosicki, bir Cihan kaç takımda var?
Neden düzenli oynatılmazlar. Bu hafta Cihan'ı ilk 11'de görünce şaşırdım.
Grosicki'yi göremeyince daha çok şaşırdım.
Zaten Kamanan'ı tamamen unuttuk.

Canımız sıkılıyor

Hocam bu işler bizim canımızı sıkıyor.
Senin sıkmıyor mu? Seneye de böyle sıkılacak mıyız?
Yine seneye de heyecan olsun diye diplerde mi tırmalayacağız?
2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında olduğu gibi kafaya oynayamayacak mıyız?
Hadi bırak kafaya oynamayı ilk 6'ya giremeyecek miyiz?
Hocam seni bilmeyiz ama biz gidişattan hoşnut değiliz.

Şimdi ligde kaldığımıza mı sevinelim, seneye ne olacak diye endişe mi duyalım?
Sen ne dersin Rıza hocam, hangisini tavsiye edersin?

AYK

son 10 haftada 8 maçta yenılmemiş 5 maçtan galip gelmiş bir takımın teknık dırektorunu begenmeyen arkadaşlar bende sizin taraftarlıgınızı begenmıyorum zaten sivasspor taraftarı oldugunuzdan bıle şüphe edıyorum bu takıma kım gelırse gelsın begenmeyen sürekli cok kötü hoca veya futbolcu veya yönetici diye yazan bir arkadaşımız var savaş2 nickli bu arkadaş bu takımı begenmıyor o kadar bellı kı profıl resmı bıle ankaragücü amblemlı bır arkadaş ve hala bu sitede yorum yapıyor tabi buna destek olan ıllakı hayatları muhalefet olmakla gecen ınsanlar var Örnek hiko58, kareas, bu muhalefetlerı artırmak mumkun fakat ben zamanımı bu tarz insanlarla boşa harcamam rıza hocanın son 10 haftada takıma maddi katkısı sadece yayın gelırlerınden elde edılen pirim 4 tirilyon 825 milyar (eski tl ile) bu kadar kazanc saglayan bır adamı bu takıma faydalı olmuyor dıyenleri mi dinlemek lazım yoksa takım içinde ikilik cıkartmaya calışıp burnunu başkalarının işine sokmaya calışanlara mı kararı yiğidolar kendisi verecektir destek mı olalım KÖSTEK mi