Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
ilk gittiğim maçı anlatayım:
ortaoku 1 deyim sanırım bizim mahallemizdeki abilerden maça gideceklerini duyduk ve onları çaktırmadan izleyerek biz de stada geldik.tabi yaşı 25 ve üstü olanlar iyi bilir hatta şimdi bile var ''abi beni de alsana'' lafı meşhurdur 
biz de aynen bu yolla girdik içeri...ligin ilk maçıydı sanırım veya 2.haftaydı belki de yanılıyorum her neyse... 3.ligdeyiz tabi ve Sivasspor-a.sebat ile oynuyor..lige her zamanki gibi şampiyonluk parolasıyla başlıyoruz. Stat tıklım tıklım dolu ve millet inanılmaz gergin. İlk yarıda gol yok, 2.yarıda gol bir türlü gelmiyor...Hakem de bazı pozisyonlarda verdiği kararlarla saç baş yolduruyor telleri sallayanlar var... Polis hemen tedbiri arttıryor...dakika 90+1 Sivassporda Ahmet Turan oyuna giriyor(sol ayaklı ve keldi-hatırlayanlar vardır) millet hocaya küfrediyor: ulan zaman geçiyor ne diye oyuncu değiştiriyorsun diye..Dakika 90+3 Ahmet Turan ortasahadan aldğı topu sürüyor ve yaklaşık 35 metreden yerden köşeye bir çakıyor ve GOOOLLLL!!! Aman Allahım stat sanki yıkılıyor bazıları sevinçten veya sinirden ağlıyor bazıları kendinden geçmiş ses soluk kalmamış...İşte o günkü maç bende müthiş bir Sivasspor sevgisi başlatıyor...O insanların takıma ne denli bağlı olduğunu adeta onunla ağlayıp onunla güldüklerini görünce içimden birşeylerin koptuğunu hissediyorum... Tabi daha o maçtan sonra ben durur muyum?_ İçerideki her maçta artık stattayız.. O sezon sanırım yine hayal kırıklığıyla bitmişti ve ligi orta sıralarda bitirmiştik...Ama inanın o 3.ligdeki coşkulu fanatik ve takımına derinden bağlı Sivasspor taraftarı şu anda malesef kayıpları oynuyor...