Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 15.05.2011, 22:16   #49
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Şu son hafta okuduğum yorumlardan ne kadar FB sempatizanı üyemiz olduğunu gördüm ve şaşırdım doğrusu. Son haftaya kadar sıkı Sivassporlu yorumcularımızın bir kısmı gevşemeye, akıllarısıra da etkileyebildikleri yiğidoları etkileyip FB maçında stadda vereceğimiz desteği zayıflatmaya kalkıyorlar. Artık şuna inanıyorum. Burada Fb karşısında Sivassporumuzun şansı olmadığını söyleyenler gizli FB TARAFTARIDIR, lamı cimi yok.
Gerçek yiğido, bu maçın bileti kaç para olursa olsun borç harç maça gelir,Yiğidogençlik veya Yeniçerilere yakın bir yerden sesi kısılana kadar Sivassporumuzu destekler. Maçtan puan alacağına, puanı geçtim Fenerle kafa kafaya oynayacağına sen inanmazsan , futbolcu,hoca ve yönetim ne yapacak?
A.Gücü gibi 6 gol yersek kına mı yakacak bu sözümona iyigün dostları.
Fenerbahçeye karşı nasıl oynamalı, ne tedbirler almalı diyecekken kimi biz zaten kafadan maçı veririz, kimi gücümüz belli, boşa uğraşmayalım falan diyor.
Bu yorumları kasıtlı, yiğidoya yakışmayan yorumlar olarak görüyorum.
Bu hafta tüm Türkiye Sivas'ı ve Sivassporu konuşacak. Bence her zamankinden daha fazla arabalarımıza Sivasspor afiş ve bayraklarımızı asmalı, takımımıza sahip çıktığımızı , ona güvendiğimizi göstermeliyiz. FB buradan şampiyon olarak ayrılsa bile , centilmen, misafirperver ama takımına sahip çıkan ve Sivassporluluğundan taviz vermeyen taş gibi bir taraftar bulmalı karşısında. Hey gidi hey. Daha bir hafta önce 30-40bin kişilik stadyum isteyenlerin bazıları bakıyorum da Fenerbahçeli oluvermiş.
Yazık. Gerçek taraftar bir rüzgarla savrulmaz. Biz Sivassporu hep galip gelecek diye sevmedik ki, isterse ölene dek her maç her hafta yenilsin farketmez. Amatöre düşse de büyütülmüşlerden birine özeneceğime Sivassporumu tutarım.
Gerçek yiğidolarla sözde yiğidolar belli olsun!
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...