Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 17.05.2011, 10:49   #189
emre_fb_58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 emre_fb_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Alıntı:
zkrllh58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ŞÖYLE Bİ YORUMLARI OKUDUM DA SANKİ BURASI SİVASSPORLUNUN FORUMU DEĞİLDE FB LİLERİN FORUMU OLARAK GÖRDÜM. BİRİ SİVASSPORUN ONURUNDAN BAHSEDİYOR HEMEN ÜÇ BEŞ TANE FB YALAKASI ORDAN ATLIYOR FB Yİ KOLLUYOR YİNE BİZİM SİVASLI TARAFTARIMIZ SİVASI DESTEKLEMEYE ÇALIŞIYOR ORDAN ÜÇ BEŞ FB Lİ BİZİM TARAFTARIMIZA ÇIKIŞIYOR.
BURASI SİVASSPORLUNUN FORUMU TABİKİ HER SİVASSPORLU SİVASSPORUN YENMESİNİ İSTER SİVASSPORUN İYİLİĞİNİ İSTER... BİRİLERİNE YARANIP ONLAR ZAMANINDA ÇOK İYİLİK YAPTI ONLARA YENİLMEMİZ GEREK DİYEN KİŞİLERİ MERAK EDİYORUM ACEBA ONURSUZ OLUP MU LİGDE KALMAK İYİ ONURUNLA MÜCADELE EDİP LİGDE KALMAK MI İYİ... NERDEYSE BAZI FB YALAKALARININ YÜZÜNDEN HİÇ SEVMEDEĞİM TS NİN ŞAMPIYON OLMASINI İSTEYECEĞİM... ULAN BİRAZ UTANIN EĞER FB YARDIM ETTİYSE MECNUN BAŞKAN ÇIKSIN FB BİZE ŞUNU ŞUNU YAPTI BİZDE BUNDAN SONRA LİGDE OYNAYACAĞIMIZ BÜTÜN MAÇLARI ONLARA VERECEĞİZ DESİN BİZDE 32 MAÇA GÖRE TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM ...
Mecnun başkanın söylemesine gerek var mı?Madem fanatiksin takip et takımını.Sivas'ın formalarını ve malzemelerini Fenerium temin etti bir sezon boyunca.Kim yapmış böyle bir iyilik?Gürcan,Onur ve Servet de bedavaya gönderildi Sivas'a.Ve Sivas kar etti Servet'i satıp.Şimdi de dünyanın parasını kazanacak Sivas Fenerbahçe sayesinde bilet satarak.
emre_fb_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır