Karabük temizde, Sivasspor'mu şikeci !...
Biz çıkıp mücadelemizi saha da yapacağız. Herkese kulaklarımızı kapattık. Yiğido'ya yakışır şekilde oynayıp belki de şansımız ve gücümüz yeterse yeneceğiz de.
Peki Karabük'te gereken mücadeleyi yapacak mı? Puan durumuna bakarsak, Karabükspor bizden güçlü, yukarı sıradalar. Normalde onların Trabzondan puan almaları şaşırtmaz ama maçı 3-0 Trabzon alınca normal mi oluyor?
Ama biz bu kötü halimizle Fener'e 1-0 bile yenilsek "maçı sattı" olacağız öyle mi?
Artık bu dedikodulardan, objektiflerin, kameraların, gizli kameraların üzerimizde olmasından bıktık, usandık. Neden Fener'liler, Karabük'lüler için böyle bir ilişkilendirme yapmıyorlar? Nereden bakarsanız bakın onlarda Karadenizli sayılır. Onlarda da dayanışma vardır.
Ama, "Onların" yenilmesi normal, çünkü Trabzonspor şampiyonluğa oynayan güçlü bir takım, anasını satiim Fener sıradan bir takım ama, biz yardım edersek, başını tutarsak bizi ancak yenebilecekler sanki. Adamlar önüne gelene 4 atıyorlar, 5 atıyorlar, 6 atıyorlar gümbür gümbür şampiyonluğa gidiyorlar, bize gelince mi biz durduracağız? Biz daha komadan yeni çıkmış hasta gibiyiz. Daha Kasımpaşa'yı yenemedik Allah aşkına Fener'i nasıl yeneceğiz.
Kendi basiretsizliklerini, kendi beceriksizliklerini, kendi üsluplarını bize yakıştırmasınlar, bizim üzerimizden nemalanmasınlar. Güçleri yetiyorsa kendileri Fener'e 2-0 yenilmeselerdi. Biz zaten yenebilseydik TrabSONspor'u yenerdik. Veya saniyesinde 3. golü yemezdik.
Yeter artık bu konulardan bıktık usandık. Her iki takımda birbirinin aynı kafada, her iki takımda futbolu para ile oynanan gladyatörler dövüşü sanıyorlar. Ama diliyorum ikiside pazar günü gereken cevabı alacaklar. Karabük'te, Sivas'ta tertemiz olduklarını, ak olduklarını pazar günü yenerek gösterecek.