Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Böyle Birşeyi Kim Yapabilir
Alt 21.05.2011, 08:22   #33
mars12
Yeni Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mars12 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Böyle Birşeyi Kim Yapabilir

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÖYLE BİR PROVAKOSYON olması ihtimali bana göre çok kuvvetli,eğer sivassporun gücü fb yi yenmeye yada berabere kalmaya yetmezse ,olaki sivassporun 1 gol atmış olduğunu düşünün ,fb nin ******** oyunculaları mehmet topuz yada alex sin ziyayı tokatladığını düşünün zaten güçleri o efendi çocuğa yeter ,sedatında gelip alexse kafa attığını düşünün,tribünlerdeki fb yalakalarının sahaya ineriz ananızı ....riz dediğini,vede aslen trabzonlu nüfus cüzdanında istanbul yada başka şehirli olan 50 kişinin sahaya inip hakemi bıçakladığını düşünün bunu sarhoş **** fb yalakalarıda yapabilir , maç iptal edilir, sonuç ne olursa olsun hükmen mağlup sayılır ts de yenerse şampiyon olur ,başka şanslarıda kalmadı bana göre .
senaryo yetenegenize hayran kaldim.Hic bir FENERBAHCELI dost kulüp SIVASA küfür etmez.Alex TÜRKIYEYE gelmis en efendi futbolcularin basinda gelir hangi ters veya rakip futbolcuyu tahrik edecek yada sakatlayacak haraketini gördünüz ?

Kimse meraklanmasin iki dost kulübün mücadelesinde olay falanda cikmaz olay cikarmak isteyenler baska takim taraftarlari olur olursa SIVAS veya FENERBAHCE taraftari olay cikarmaz bundan eminim.
mars12 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır