Cevap: Biz kaçıncı büyüğüz?
buradaki bazi yorumlara akil sir erdirmek mümkün degil. biz sanki her macta takir takir top oynuyormusuz da simdi alenen mac satmisiz gibi yorumlar. yahu biz zaten basit ve dandik gol yeme hastaligindan haftaladir ecel terleri dökmek zorunda kalmadik mi? yahu biz daha bu sezon daha salakca goller yiyerek trabzon'a evimizde yenilmedik mi? biz en iyi oldugumuz zamanlar da dahi bu fenerden evimizde 5 yemedik mi? yahu fener'in bizden yedigi ilk golü ya da ikinci golü biz yeseydik nolcakti? kesin mac satmis olacaktik yani. birincisin de 3 oyuncu bombos, ikincisinde lakayt paslasmalar sonucu top kaybi. alismisiz millet olarak her hatanin arkasinda cirkeflik aramaya. Ben hicbir zaman Sivasspor'dan sogumam arkadas, onurumuzdan da zerre süphe etmem. ISTE BU YÜZDEN KACINCI BÜYÜGÜZ BILMEM AMA COK BÜYÜGÜZ ARKADAS COK BÜYÜGÜZ. ve yeminle diyorum ki sampiyonluga oynadigimiz senelerde bile ben bu onurlu ve asil halimizle gururlaniyordum, skorlarla degil, hala da en büyük gururum bu. böyle de kalacak. ancak su bizim milletin icine yerlesmis saibe ve cirkeflik yok mu, iste sirf bu yüzden TÜRK FUTBOLUNDAN igrenmeye basliyorum!!!
FUTBOL'DAN SOGURUM AMA SIVAS VE SIVASSPOR'DAN ASLA...
cünkü ben istesem de cirkef olamam, saibeyle i$im olmaz...Cünkü ben Sivasliyim gardas!!!
|