Alıntı:
rapge Nickli Üyeden Alıntı
Korcan: Başarıya aç. İyide kaleci. Kesinlikle kalmalı.
Ramoviç: İyi kaleci. Tecrübeli. Kalmalı
Alişan: Yetenekli kaleci ama forma giyeceği bi klübe kiralanabilir. Bizim için ilerde daha faydalı olur.
Abdurrahman Dereli: Sakatlıktan çıktı. Bence Sivasspor formasını en çok hak edenlerden. Hayranıyımdır. Son maçtaki hırsı futbola duyduğu özlemden belli oluyor. Bence kesinlikle kalmalı.
Uğur Kavuk: Rıza hocaya kalmış. Faydalı olabilir.
Erman : Kesinlikle kalmalı. 2. yarıda oynadığı futbolu herkes gördü. Seneye daha bi Erman seyredebiliriz.
Cihan: Oyuna sonradan girerek iyi işler çıkardı. Seneye daha iyi olursa ilk 11in değişilmezlerinden olabilir.
M.Sözgelmez: Oynayacağı bi klübe gitmeli...
R.Suarez: Genç.. İlerde daha iyi olacaktır.
Diallo: Sakat ama kalmalı. İyi defans...
Keita: Teşekkür edilmeli.
Hayrettin: Sol bekin efsanesi. 2 yarıda Ziya'dan formayı kaptı ve süper işler yaptı. Hiç tartışmasız kalmalı.
Sedat Bayrak: Defansın vazgeçilmezi. Kalmalıdır kesinlikle. Oda hak ediyo bu formayı. Rıza hoca bırakmazda onu...
İvanovs: Teşekkür edilmesi gerekenlerden...
Kadir: Tartışmasız en iyi oyuncumuz. Süphesiz kalmalı...
Mehmet Nas: Teşekkür edilebilir...(?)
Mehmet Yıldız: Hiçbişey söyleyemiyorum. Eskisi gibi değil. Rıza hocaya kalmış.
Ziya: Genç ve kalmalı. Yararı olacaktır süphesiz.
Kaan Timuçin: 1 kere ilk 11de gördüm. Ama süper oynadı. Kesinlikle büyük oyuncu olacaktır.
Rada: Hiçbişey söyleyemiyorum. Tanımıyorum ama takıma adapte olursa neden olmasın...
Navratil: İyi bir defans. İyi işler yapıyor. Adapte oldummu süper...
Sandro: Benim önceden beri çok beğendiğim bir futbolcu. Kesinlikle kalmalı. Çok akıllı kıvrak zeki bir futbolcu. Yazı iyi değerlendirilirse ilk 11in değişilmezlerinden olabilir.
Grosicki: Videolarını izlemiştim daha önce. İyide işler yaptı. Adapte olursa dahada süper olacaktır.
Eneramo: Onunda videolarını izledim. Kalmalı ve değişilmez olacaktır...
|
iki isim dışında tesbitlerine katılıyorum.sedat bayrak gitmeli.pozisyon hatası yapıyor,fazla kart görüyor,mehmet yıldız kalmalı.altın toprağa düşsede paslanmaz.seneye daha iyi olacaktır.