Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz
Alt 24.05.2011, 11:32   #5
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: 2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz

Alıntı:
rapge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Korcan: Başarıya aç. İyide kaleci. Kesinlikle kalmalı.

Ramoviç: İyi kaleci. Tecrübeli. Kalmalı

Alişan: Yetenekli kaleci ama forma giyeceği bi klübe kiralanabilir. Bizim için ilerde daha faydalı olur.

Abdurrahman Dereli: Sakatlıktan çıktı. Bence Sivasspor formasını en çok hak edenlerden. Hayranıyımdır. Son maçtaki hırsı futbola duyduğu özlemden belli oluyor. Bence kesinlikle kalmalı.

Uğur Kavuk: Rıza hocaya kalmış. Faydalı olabilir.

Erman : Kesinlikle kalmalı. 2. yarıda oynadığı futbolu herkes gördü. Seneye daha bi Erman seyredebiliriz.

Cihan: Oyuna sonradan girerek iyi işler çıkardı. Seneye daha iyi olursa ilk 11in değişilmezlerinden olabilir.

M.Sözgelmez: Oynayacağı bi klübe gitmeli...

R.Suarez: Genç.. İlerde daha iyi olacaktır.

Diallo: Sakat ama kalmalı. İyi defans...

Keita: Teşekkür edilmeli.

Hayrettin: Sol bekin efsanesi. 2 yarıda Ziya'dan formayı kaptı ve süper işler yaptı. Hiç tartışmasız kalmalı.

Sedat Bayrak: Defansın vazgeçilmezi. Kalmalıdır kesinlikle. Oda hak ediyo bu formayı. Rıza hoca bırakmazda onu...

İvanovs: Teşekkür edilmesi gerekenlerden...

Kadir: Tartışmasız en iyi oyuncumuz. Süphesiz kalmalı...

Mehmet Nas: Teşekkür edilebilir...(?)

Mehmet Yıldız: Hiçbişey söyleyemiyorum. Eskisi gibi değil. Rıza hocaya kalmış.

Ziya: Genç ve kalmalı. Yararı olacaktır süphesiz.

Kaan Timuçin: 1 kere ilk 11de gördüm. Ama süper oynadı. Kesinlikle büyük oyuncu olacaktır.

Rada: Hiçbişey söyleyemiyorum. Tanımıyorum ama takıma adapte olursa neden olmasın...

Navratil: İyi bir defans. İyi işler yapıyor. Adapte oldummu süper...

Sandro: Benim önceden beri çok beğendiğim bir futbolcu. Kesinlikle kalmalı. Çok akıllı kıvrak zeki bir futbolcu. Yazı iyi değerlendirilirse ilk 11in değişilmezlerinden olabilir.

Grosicki: Videolarını izlemiştim daha önce. İyide işler yaptı. Adapte olursa dahada süper olacaktır.

Eneramo: Onunda videolarını izledim. Kalmalı ve değişilmez olacaktır...
iki isim dışında tesbitlerine katılıyorum.sedat bayrak gitmeli.pozisyon hatası yapıyor,fazla kart görüyor,mehmet yıldız kalmalı.altın toprağa düşsede paslanmaz.seneye daha iyi olacaktır.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla