Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor Çalımbay'la devam
Alt 25.05.2011, 16:30   #25
SaYa
YASAKLI ÜYE

12 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SaYa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Çalımbay'la devam

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maalesef diğer yorum yapan yiğidoların görüşlerine katılmıyorum. Rıza Hoca yanlış bir tercih oldu....Kendi sahasında Kasımpaşa'yı,Genclerbirliği'ni ,Ankaragucu'nu..vs..vs yenemeyen bir takımın hocasıydı.... Bu başarı ise söylenecek söz yok.....
Korcan'ı Sivasspor'a getiren,layık gören bir hocayı Sivasspor'a layık görmüyorum.. Kimse kusura bakmasın...
Mehmet Yıldız için ise söyleyeceğim şu Şayet Enoramo'yu Mehmet'ten daha faydalı bir futbolcu olarak görüyorsanız ki Riza hoca boyle dusunuyor.. O zaman gitsin Mehmet..... ama bence Enaromo Pedriyel toplamı yarım Mehmet Yıldız Etmez...
DOSTUM MAALESEF DEMAGOJI YAPIYORSUN..
NEDENMI?
1. BAHSETTIGIN MACLAR HERBIRI AYRI AYRI KENDINE OZGU ATMOSFERI OLAN MACLARDI.KIMISINDE KUMEDE KALMAYI NERDEYSE GARANTILEMIS OLMANIN RAHATLIGIYLA, DOLAYISIYLE KONSANTRASYON EKSIKLIGI NETICESINDE ALINAN SKORLAR. NITEKIM BIZLER SKORLARA GORE HOCALARI DEGERLENDIREMEYIZ, SISTEM OTURANA KADAR NETICELER MEMNUN EDICI OLMAYABILIR. KALDIKI COK COK IYI OYNAYIPTA KAYBETTIGIMIZ VEDE HIC OYNAMADAN KAZANDIGIMIZ MACLARDA OLDU.
2.KORCAN HAKKINDAKI YORUMUNA HIC KATILMIYORUM, DEMEKKI SENDE TRABZONLULAR GIBI DUSUNUYORSUN. COK YAZIK.
3.MEHMET YILDIZ VE DIGER GONDERILMESI ONERILEN OYUNCULAR SIVASSPORUMUZUN SIRTINDA YILLARDIR OLUSMUS BIRER KAMBURLAR. BUNLARDAN TESEKKUR EDILEREK YOLLARIN AYRILMASI COK ISABETLI BIR KARAR. TAKIMIMIZ ICIN EN HAYIRLISI OLACAK.
4. KULTURUMUZU IKLIMIMIZI BIZI EN IYI ANLAYABILECEK TEK HOCA SU ANDA RIZA HOCADIR.RIZA CALIMBAYDAN BASKA TAKIMIMIZ ICIN ONEREBILECEGIN DAHA IYI BIR HOCA VARMI. SAKIN MAURINHO DEME.
SaYa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SaYa'a Teşekkür Ediyor...