Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sözleşmesi Bitenler ve Transfer Dönemi
Alt 27.05.2011, 20:48   #389
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sözleşmesi Bitenler ve Transfer Dönemi

Yerel bir gazetemizde bugün bir haber gördüm..Haberde sivassporun transferini düşündüğü yerli oyuncularında isimleri vardı;bu isimler Denizlispordan gurbetçi oyuncu Ahmet Arı,Bucaspordan genç Erkan(sol tarafta oynuyor),Kayserispordan ayrılan Mehmet Eren Poyraz ,G.Birliğinden kaleci Senecky yi yazmışlar..Rıza hoca nın takıma iyi bir kaleci almak istediği vurgulanmış..Bu haberle ilgili arkadaşlarında görüşünü merak ediyorum..Erkan herkesin beğendiği genç bir oyuncu;Ahmet Arı b.uygun dönminde de bir ara gündemimize gelmiştiiama bizi tercih etmemişti galiba..M. Eren bu yıl sakatlık sorunu fazla yaşadığı için gönderilmiş bir oyuncu ama iyi M. Eren in bize katkısı olabilir..Senecky nin mukavelesi devam ediyor geçen yıl da bizimle adı geçmiş ama olmamıştı..Ateş olmayan yerden duman çıkmaz herhalde..Yine hepimiz sivasspordan daha iyi ve takımda direkt oynayacak oyuncular bekliyoruz...Bize fazla transferden çok takımda direkt oynayacak 4-5 tane oyuncu lazım..Gelecek oyuncular yedek bekleyecekse bu oyuncuları almanın hiçbir esprisi yok..Alınacak oyuncular mutlaka eldekilerden ve gidenlerden iyi olmalı ki takıma katkıları olsun...Benim gönlümde M. Eren veya Ahmet Arı dan, Seneck den daha iyi oyuncuların transfer edilmesini istiyor..Rıza hoca acaba 50 tane oyuncuyu izlettirdik diye konuşmuştu;bahsettiğim oyuncular bu liste içinde mi yoksa dışında mı?Bu oyuncular zaten bilinen oyuncular;özel olarak izlemeye bunları gerek var mı acaba?Rıza hoca inşallah aynı Grosecki,Enaramo,Rada,Navratil transferlerinde olduğu gibi bizleri şaşırtır ve mutlu eder..Rıza hocanın artık hiçbir mazereti de yok;çünkü bu alacağı oyuncularla birlikte artık herşeyin sorumluluğu kendisinde olacak...Başarı da başarısızlıkta onunla anılacak...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...