Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”
Alt 30.05.2011, 16:06   #144
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Anlamakta güçlük çekiyorum.. Siyaset ve spor'u işleri gelince birbirine karıştırılmaması gerekir diyen zihniyet, her nedense konu kendilerinin menfeaatini olunca siyaset ve spor'u kanka ilan ederler.. Tabi siyasetteki manevraların yada siyasi görüşlerin burada dillendirilerek ortalığı bulandırmak ise ne kadar etik ve doğru onu da sorgulamak gerekir.. Hatta biri çıkıyor koskoca TC. Başbakanına "tayyip efendi" diye hitap etmesi acaba hangi kültürümüzle bağdaşır.. O kişiye kişisel olarak saygın olmayabilir ama bulunduğu veya bazılarına göre işgal ettiği makamı için saygılı davranmak ve kullanılan ve sarf edilen sözlere dikkat etme zorunluluğu vardır.. Herkesin siyasi görüşü herkesi bağlar.. Ama burada çıkıp kendi sempatisi olduğu siyateçilere toz kondurmazken, diğer siyasetçilere yakışıksız ve seviyesiz yakıştırmalar yapmak bir o kadar da gereksizdir..

Bizim amacımız burada yapılması artık yılan hikayesine dönen bir spor tesisin yapılacağımı, yapılacaksa ne zaman kazma vurulacağı, kapasitesi 25 mi 35 mi olacağını sorgulamak ve düşüncelerimiz paylaşmaktır.. Oturup mevcut iktidarın olumsuz olduğunu kendince düşündüğünü dile getirmeyip adeta destanlar yazmak değildir.. Onun yeri burası da değildir.. Az kaldı sabredin 13-14 gün sonra sandıkta cevabınızı verirsiniz.. Siz hiç merak etmeyin herkes arık herşeyi biliyor herkes herkes herşeyin farkında.. Tek partili tek kanallı tek gazeteli bir ülkede yaşamıyoruz artık.. İstediğin bilgiye istediğin an ulaşabileceğin bir internet mucizesi bile var.. Onun içinde ben diyorum ki , burası siyaset meydanı değil, futbol meydanı .. Buyrun futbolu ve Sivasspor'u konuşalım.. Arif olan anlar..
bizde işte futbol oynaycağımız vede izleyeceğimiz yerin daha coşturucu bir atmosfer olmasını istediğimiz için burada sivassporun yararına olacak olan şeyleri yazıp çiziyoruz sevgili yiğido yoksa burada siyaset yapmıyoruz banane chpden mhpden akpden ama bizi kandırmaya çalışmaları çok üzücü bundan yakınıyoruz bukadar güzel yazı yazıpda bizim dediklerimizi anlayamıyorsan orasına ben karışmam
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...