Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Otyakmaz: Takımımız sahada cevabı verdi
Alt 31.05.2011, 22:39   #117
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Otyakmaz: Takımımız sahada cevabı verdi

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Profilinizde yazan 54 yaşına inanarak,susuyorum..
Ama yaşınız hakiki Sivassporlulara hakaret etme hakkını size vermez..
paşam hakiki sivassporlu başkanına dil uzatmaz. hakiki sivassporlu başkanının önüne geçmez saygı duymasını bilir. bugün sivasspor ayaktaysa mecnun başkana borçludur. siz biliyormusunuz mecnun başkan nasıl başkan oldu. eski belediye başkanı adamın ayağına kadar gidip onu buldu ricalarda bulunarak ikna etti. kendisi canlı şahit. ben sivassporun geçmişte sahipsiz kaldığını hiç bir kimsenin sahiplenmediğini birkaç kasap esnafının zoraki başkan olduğu günleride biliyorum. kardeşlerim saygı göstermeyen saygı göremez. ben sivasta gerçek sivassporlu deyince saygılı ne dediğini bilen sivasspora ve başkanına saygı duyan sahiplenen kişiler olarak anlarım. gerisi sivassporlu değildir.başkacada diyeceğim yok. ben gerçek sivaslıyım. sivasın yerlisiyim. sivası ve sivassporuda çok iyi bilirim.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...