Cevap: Ayrılığın güzeli olur mu?
Sorun profesyonellikte değil.Bu takım 2 senedir bu haldeyse herkesin bildiği üzere bunun nedeni takımda gidilen köklü revizyonda takımı başarıya ulaştırmış kemik kadronun bozulması ve en önemlisi boşalan mevkilere alınan oyuncuların gidenlerin yerlerini dolduramamasıdır
Şimdi tamam profesyoneliz sedatın yerini bir şekilde doldurursun ama Türk futbolunda defansif anlayış yanında ofansif yetenekleri fazla olan sadece birkaç oyuncu sayabilirsiniz,şüphesiz abdurrahman da bunların içerisinde.Şimdi eğer böyle bir oyuncun daha doğrusu bu kadar verim alabileceğin başka bir oyuncun yoksa, yerine transfer edebileceğin oyuncular da bu kapasiteye ulaşamıyorsa orada dur demek lazım.Tamam 1 seneyi sakatlığıyla heba etmiş olabilir ama son 2 maçta 90dk oynadığı konya ve ikinci yarı oynadığı fb maçlarında gördük ki abdurrahman yine aynı..( Tabi bilemeyiz teknik ekip önümüzdeki sezon orada yine uğuru düşünürse söylenecek pek fazla birşey yok ,tüm türkiye tüm sivas onun bu seneki performansını gördü, iddia ediyorum savunduğu kanattan veya kendi bireysel vasatın altı performansından 10'un üzerinde yediğimiz gol vardır, heleki içerideki trabzon maçında burak'ın arkasındaki aciz kalması hala akıllarda)
O yüzden eğer biz ali tandoğan'ı ekrem dağ'ı orhan şam 'transfer edemiyorsak abdurrahmanı elimizde tutmalıydık ama olmadı.Umarım ben ve benim gibi düşünenler haksız çıkar umarım bizi utandırırlar
|