Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 09.06.2011, 00:46   #438
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1328 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
midnight58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu haberi okuduktan sonra saçmalamış demeyin ozaman okumayın güvenen okusun..
ben forumun sık ama sessiz izleyicisiyim esat dergiyi tanıyan varmıdır bilmem sorun deil ama araştırıbilirler ilk olarak hayal kafeyi kutlamamız ve teşekkür etmemiz lazım onun verdiği haberleri sordum ve doğrulattım gelelim sölediği bilgiye soshaux un 26 yaşındaki belayına onun şuanki durumu alınacak gibi durmuyo fransada en istikrarlı futbolculardan biri olan belayın fransanın lille takımı talipmiş ama oyuncu serbest zaten yakın bakmıyomuş bunu neden yazdım sivassporu düşünmez gibime geldi adama şampiyon talip ama şampiyonun yedek kulübesine kış kış bu arada rıza çalımbayın şuanda transferden önce alt yapıyla ilgilendiğini sadece isimleri onun sölediği ve onların üstünde yardımcılarının ilgilendiğini söyledi bi transfer haberi sükse yaratabilir hayal kafedende haber beklerim rıza çalımbayın cristouph daum la görüştüğü ve 2000 yılındaki yakınlığından bilinen rıza çalımbayın daumun eski öğrencisi Novakovic Milivoje transferi için daumdan yardım istediği ve menajeri mihael le de daumun bir araya u-19 türkiye-almanya maçında bir araya geldiğini ve o konuşmada o oyuncu hakkında rıza çalımbaya yardım etmesi için rica ettiğini ikinci olarakta rıza çalımbay ın yalçın taner sorusuna daumun sessiz kaldığını o konuda bilgi ve yardımcı olamayacağını sölemiş bakıcaz görücez bu haber kesinlikle garanti bi haber olmamakla beraber okunmadan geçilebileceği gibi silinebilirde ama ben bunu sporx gibi bi sitenin kaynağı olan esattan aldım kalın sağlıcakla...hayal kafe haberini bekliyorum....

bu arada bilica hakkında haberler ve önceki yorumlardada gördüğünüz gibi geliceği söleniyo bunu kimseden duymadım fenerbahçe takipcisiyim bilica eskişehire takasla gidecek sezer transferi yatarsa bilica sivasspora gelecek fenerbahçedende 2 milyon euro alacak bunun sayesindede sivasspordan yıllık ücret konusunda kolaylık sağlacak fb def etti yani...

NOVAKOVIC! ruya gibi

eskisehir bilica ile anlasamazsa sivas gelecek yuzde yuz ama o zaman yerliden cok yabanci oyuncu olacak