Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 11.06.2011, 12:50   #628
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
sabanoh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kopyala yapistiri ben yapmadim diyorsun -> nasil bu forum da Kaynakci_Ajan_Hayalci nin altinda yeri var, bir anlat da bilelim(elinle mi yazdin hepsini teker teker)
O senin arkadasin da tam bir .... ama ona söyle korkakca gizlenmesin ve söylesin onun yaptigini ve konu bitsin.
Söylemesse bu konuyu kapatmam ben.
Ben bir daha durduk yere elestiri yapmiyacagim ama burda senin nickinle baska siteden aldigin veya baskalari senden önce yazmis oldugu ismi, veya tahmin yürütme(pronostik yani ) istemiyorum(rica dir yanlis anlama ).
Senden isim istiyoruz biz tahmin degil.
Tahminleri biz de yapabiliriz ama sen daha iyi kaynakcisin(ironik degil).
Fransiz Halile bir sey söyliyecegim, eger sana göre allah belani versin yada çirkef küfür degilse, ben sana o laflari söyliyorum ok mi canim.

Hayalkafe kardesim hatirlarsan (tabiki hatirliyorsun) ben sana kis mercato sunda bana kaynaklarini söylersen inanirim sana demistim ama postamda hiç bir cevap yoktu.
Tabi mecbur degilsin bana söylemeye ama en azindan cevap verebilirdin.
Bu arada enayi lafindan özür dilerim.Avanak desem daha mi kibar (soru bu, fransada yasadigim isin pek fazla bilmem).
Neyse son olarak demek istedigim tek kelime var : SIVASSPOR
Saygilarla
kardeş uzatma şu saçmalığını hayret bışey ya. millet senın dırdırınımı çekecek kardeşim kadınlar hamamına çevırdın formu. yazma daha
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır