Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalışmalarımız Sürüyor
Alt 11.06.2011, 19:32   #52
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Çalışmalarımız Sürüyor

Bunlar ne yapiyor anlamis degilim amator zihniyeti malesef gecen iki sezona gore bitmemis takimi dagitiyoruz aldigimiz adamlar gidenlerin cok altinda bu ne sacmalik
Bu sene kesin duseriz ben dua edipte alinan oyuncularin allah tarafindan iyi uynamasini bekleyemeyiz (tabiki hersey allahtan ama ) mersin bile ordu bile ciddi transferler yapiyor en azindan kendini kanitlamis oyuncular amator oyunculari aldigimizdan eminolun malesef bu senede aynisi olursa el gozuyle bakarim saclarim dokuldu yaa valla ailemle kavga ediyorum maclari kaybedince gunum berbat oluyor insallah ADAM GİBİ topcu alirlar