Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
BURDA STADDI KONUŞUYORUZ 4 yıl önce sözverilip çivi çakılmadığını yine aynı sözlerle milletimi mal yerine koyan kişiye sözünü hatırlatmayan yerek basını konuşuyoruz,kimseden kredi yada ihale almaya çalışmıyor kimse seningibilere ne oluyorda acıtıyor madem yalaka değilsin oku geç yok yanlışları savunuyorsan ister istemez yalaka olursun anlama kıtlığım yok anlama kıtlığın var dediğin adam ehliyette kurs 1. olmuş 1yılda lise bitirmiş biri yaşın kaç bilmiyorum eğer zoruna gidiyorsa gerçeklerin yazılması ,bulaşmadan bak geç çünkü konunun kendisi zaten siyasi .uzatmıyım bida alıntı yapıp cevap yazma anlayışın kıt zaten senle uğraşamam bırak herkes fikrini kendine saklasın.
|
Civi cakildimi cakilmadimi orasi baska konu. benim tek dedigim sey siyaset yapilmasin bunda bir sorunmu var? Ha yalaka belliki sen baska bir zihniyetin yalakaligini yapiyorsun ondan baskalarinda yalaka zannetdiyorun

Bunlarda sana göre gercek olabilir beni ilgilendirmez ve evet herkes fikrini kendisine saklasin. Sen benim yorumumdan alinti yapipta yorum yaparsan bende yaparim bunada hic birsey diyemezsin. Neyse burda keselim.