Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğido'dan gözdağı
Alt 23.06.2011, 14:17   #18
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Yiğido'dan gözdağı

Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya rıza hoca bırak şu hamasi laflarıda icraat yap.takımın iskeleti dedigin kadro ligin en kötü kadrosu.b ide buna takım içindeki en iyi denilebilecek oyuncuları gönderdin takım tamamen bozuldu.gidenlerin yerini dolduramadın daha lafı bırakta sen transfere bak.dogru dürüst adam bile alamadın daha çıkmış bide laf ediyon .sen gerçekleri söylemeyerek taraftarın sana olan güvenini harcıyorsun .ben zaten sana olan güvenimi apo yu gönderip ugur kavuk u takımda tuttugun zaman kaybettim ve artık sana güvenmiyorum da sana güvenenlerinde güvenini sarsma bari yalanlar söyleyerek.bu takım şu an itibariyle liginde transferinde [SIZE="6"]EN KÖTÜ TAKIMIDIR[/SIZE]
Sen Rıza hocaya yalancı diyemezsin elestir transfer yetersiz de ama yalancı diyemezsin.Ayrıca abdurrahman bir yıl yattı daha ne bekliyorsun ondan ugur belki cok gösterisli oyun oynamıyor ama formasını terletiyor hakkını veriyor.lütfen Rıza hoca ya saygılı olalım kimse ondan iyisini yapacak buyursun gelsin.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bulentt07'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...