Cevap: Rıza Hoca Hedef ilk 10
söylenenler beni zerre kadar ilgilendirmiyor.görünen köy kılavuz istemez.bu yapılan transferlerle bizim yönümüz bellidir bunu kimse inkar etmesin.zaten geçen sezon ligin en kötü takımıydık.yapılan transferlere bakarsan bu transfer dönemininde en kötü takımıyız. o zaman bu laflara herkesin karnı tok kimse yemiyor artık bööle lafları taraftar icraat istiyor laf degil.el alemin transferlerini görünce inanın onları kıskanıyor ve keşke bizde oyuncular alsak diye onlara imreniyorum.bizim aldıklarımıza bakıyorum inanın üzülüyorum.kimse bana bütçeden falan bahsetmesin lige yeni çıkan takımlar çok kaliteli transferler yaparken bizim bütçeyi bahane etmemiz bana hiç inandırıcı gelmiyor.bizim sorunumuz bütçe degil kafa sorunu mantalite sorunu biz ilk önce bunu aşmalıyız yoksa bütçe falan bahane.yapılan işlere ve geçen yıldan kalan takıma bakınca bana göre bu takımın hedefi son 3 tür.bizim suçumuz sivaslı olmakmı eyyyyy YÖNETİM NEDEN DOGRU DÜRÜST TRANSFERLER YAPIP BU TARAFTARI RAHATLATMIYORSUNUZ YİGİDOLARA BU ZÜLMÜ NEDEN LAYIK GÖRÜYORSUNUZ.BİZİ L ALEMİN TRANSFERLERİNE İMRENEREK BAKTIRIYORSUNUZ. .EGER BU TAKIM DÜŞERSE Kİ ŞU YAPILAN İŞLERE VE TRANSFERLERE GÖRE GİDİŞAT BU YÖNDE BUNUN VEBALİNDEN VE SORUMLULUGUNDAN KURTARAMAZSINIZ.MÜCADELE EDECEGİMİZ RAKİPLERE BAKIYORUM BİZE BAKIYORUM İÇİM DAHADA KARAMSARLAŞIYOR .İİNŞALLAH İYİ BİR TAKIM ORTAYA ÇIKARDA RAHAT BİR LİG YAŞARIZ BU SEZON YOKSA LAFLARLA İLK 5 DESEN NOLUR İLK 10 DESEN NOOLUR TAKIMI HERKES GÖRÜYOR VE BU TAKIM LİGDE KALSIN YETER .BENCE MECNUN BAŞKAN YA MANTALİTESİNİ DEGİŞTİRİP TRANSFER POLİTİKALARINI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMELİ YADA SÖYLEMEYİ İSTEMİYORUM AMA BU İŞİ DAHA İYİ YAPACAK BİRİSİNE BIRAKMALI.YETER ARTIK YAAA BİZİM SUÇUMUZ NE 2 SEZONDUR ÇEKTİGİMİZ SIKINTIYI YİNE ÇEKECEGİZ.BİZE EZİYET ÇEKTİRMEK İÇİNMİ YİNE YÖNETİME GELDİNİZ ZEVKMİ ALIYORSUNUZ BU İNSANLARI N SIKINTI İÇİNDE KALMASINDAN.YETERRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRR
|