07.07.2011, 10:55
|
|
Usta Yiğido
772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: TEMİZ"LİG" İstiyoruz
Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Korcan'ın avukatı: "Korcan ile ilgili somut hiçbir delil yok. Telefon dinlemelerinde şikeyle ilgili tek bir sözcük yok."
Avukat Yücel Önder: "Tutuklananlar en az 6 ay tutuklu kalacak"
Bu durumda Sivasspor olarak hızlı bir şekilde Bank Asya için hazırlık yapmalıyız. Bank Asya'ya düşme ihtimalini şu andan itibaren düşünmeliyiz. Olağanüstü kongre ile hızlı bir şekilde yeni bir yönetim kurulu seçilmeli.Mesela 4 Eylül Başkanı Ahmet Polat olabilir. Ya da Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem. Bakan İsmet Yılmaz'ın büyük bir komisyon toplamasını ve yeni seçilecek yönetime öncülük yapmasını istiyorum.
Daha sonra çok büyük mali ve ekonomik yapılanma gerekiyor. Çünkü ekonomik anlamda çok zor durumda kalacağız. Sözleşmesi otomatik olarak iptal olacak olan oyuncularımız olabilir. Bunun haricinde para eden bazı oyuncuların satılması gerekebilir. Yabancı oyuncularımızın sayısını 4'e falan kadar düşürmemiz gerekecek. Çünkü Bank Asya'da 3 tanesini oynatabiliriz ancak.
|
Saçmalığa bak ya..Oldu olacak gidip federasyona başvuralım.Lütfen bizi küme düşürün diye..Küme düşürülmeyi kesinlikle kabul etmiyorum.2 yıl boyunca karda,kışta,yağmurda,çamurda,-10,-15 derecede bu takım küme düşmesin diye biz canımızı dişimize taktık şimdi bir iki kişinin şike soruşturmasında adı geçiyor diye neden bizim takımımız küme düşsün.Bu takımın gerçek sahibi taraftardır..Küme düşürülerek kime ceza veriliyor.Taraftarın suçu ne..
|
|
|