Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Hukuk konusunda yorum yapamıyorum. Şu anda ne söylesek hariçten gaze okumuş oluruz. Dava süreci devam ediyor. Kanıtları , konuşulanları falan bilemiyoruz. Hatta Başkan'ın tutuklanma gerekçesini bile bilmiyoruz. Avukatı bir açıklama bile yapmadı.
Şu anda oluşabilecek kötü senaryoya karşı hazırlıksız olmamalıyız. Dilerim şehrin önde gelen isimleri bir araya gelerek bir an önce rotamızı belirler.
|
sence mehmet Yildiza sen gelen topa niye kafa vurmadin diye savciya sunu sorma hakkimiz yokmu ben sana onu soruyorum.Ergenekon sanigi olarak dava acilmis bülent Uygunla ifadeye gittigi tarihden bir hafta sonra sayin basbakan ne görüstü?Bir gazetecinin defisfre ettigi Özgenerli Popermon kumpasi sahitleri bile varken neden sorgulanmiyor? 2008-2009 liginin son haftasinda.BJK sampiyonlugu garantilediginde.Bülentin Ergenekon davasi düstü parasi geri verildi? bunun adi yorgan gitti kavga bitti degilmi.yine 2009 Tarihinde simsarlar,cantacilar var diyen Mecnun otyakmaza kimbunlar sorusunu sormadan.Fedarasyonun kisiligini zedelemekden 21 gün hak mahrumiyeti cezasi vermenin anlami ney? yine son operasyonda Trabzon yöneticilerini sike ve tesvikden adi gecerken. neden bunlara dönük bir uygulama yok? bunlar Mehmet yildizin Tapa kafa vurmamasindan degerli bilgiler degilmi?