Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Korcan'a Yürekten İnanıyorum
Alt 08.07.2011, 19:03   #69
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Korcan'a Yürekten İnanıyorum

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Korcan'ın durumu şu anda benim için dış kapının mandalı , zurnanın son deliği gibi bir şey. Korcan suçlu bulunursa sadece kendisi ceza alır. Bizim için en önemli şey başkanın durumu. Çünkü direkt olarak kulübü ilgilendiriyor. Dua edelim de başkan bir an önce temize çıksın.
kapinin mandali daha onemliya gardas simdi soyle bir durum var tmm baskan satmis maci almis parayi cebine koymus peki hangi futbolcunun haberi var ?! cunki ortada topcu yok kiminle kazanacak fb baskanmi oynuyorki kotu oynasin bu adalet dediklri ahmaklara sormazlarmi yaptiysak niye oyuncu yok diye satmista kiminle satmis en az bir iki oyuncu olmasi lazim yw arkadas sinirlerim gene gerildi deli gonlum diyorki git su hakimini savcisini cogalt (!)suni dollemeyle