Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 10.07.2011, 00:39   #384
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
"deriz" dememen gerekir, neden bizim adımıza konuşuyorsun. kendi adına konuş. bu iddialar beni de kahrediyor ama bu iddialar gerçekse bile başkanımıza değer vermeye devam ederim.

sivaslı sivaslıya yapabileceği en büyük iyiliği sivasspor'u şampiyonlar liginde oynatarak yaptı. sivaslı sivaslıya yapacağı en büyük iyiliği farklı inançlardaki sivas halkını büyük bir ortak sevda "sivasspor" etrafında topladı. şimdi nasıl kalkıp "bizim sivaslı bir başkanımız yok" diyebilirim ki.

mecnun başkanımıza güveniyorum, bir suç işlemediğine inanıyorum. ama suç işlediyse bile cezasını çeker, biz de takım olarak cezamızı çekeriz, ama sonra yine bağrımıza basarız başkanımızı. sen arkanı döneceksen de sivassporlular olarak henüz bir aile olamamışız demektir.

arkadaşın biri güzel özetlemiş, biz aileyiz, ailenden kim suç işlerse kızarsın edersin, ama o yine senin ailendendir.
o arkadas kendi dusuncesini soyluyor sende kendi dusunceni ve bende kendi dusuncemi....

arkadas dunyada sucsuz ve gunahsiz olanlar sadece peygamberler dir unutma... ama sunuda soyleyim iddasi ispalanana kadarda herkes sucsuzdur, fakat idda ispat edilirse sivas ve sivasspor cok agir bir darbe yiyecek Allah gostermesin ozaman ne sen nede baskan sivassporu kurtaramaz tamammi ben baskanimizi kotulemiyorum sadece sucsuz olmasini umuyorum emniyetin elindeki belgeler neler bunlari bilmiyorsun bilmeden konusuyorsun...,

burada sivasin gelecegi soz konusu arkadas..\
bulent uygun zamanindan beri Fenerbahcenin arka bahcesi olduk arkadas fenerbahceye hep farkli yenildik
..sivasspor fenerbahce maci icin cok spekulasyon oldu, mactan once kimle konustuysam sivas maci verecek dediler, trabzonlusuda gs lisida bjkli sida hepsi, benim kizdigim nokta bu yani sivasspor ne fenerin nede bir baska klubun arka bahcesi olmak istemiyoruz arkadas tamammi....
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alperen2009'a Teşekkür Ediyor...