Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi zor bir iht
Alt 17.07.2011, 01:24   #6
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi zor bir iht

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi zor bir ihtimal

Fenerbahçe hakkında gündeme gelen iddiaların iftira olduğunu savunan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Sarı-lacivertli kulübün küme düşürülmesine ise ihtimal vermediğini söyledi. Bu aşamada Federasyon'a büyük iş düştüğünü belirten Cavcav, şöyle konuştu: "Türk futbolunun lideri olan bir kulübün böyle işlere kalkışacağına ihtimal vermiyorum. Güçlü bir kadrosu ve üst düzey olanaklara sahip olan Fenerbahçe'nin maç satın almasının anlamsız olduğunu düşünüyorum. Bazı şeylerin de iftira olduğu kanaatindeyim. Federasyon'un alacağı karar, umarım kulüplerimize zarar vermez." F.Bahçe'nin küme düşürülmesinin zor bir ihtimal olduğunu vurgulayan Cavcav, "Yarın (bugün) Kulüpler Birliği olarak bir toplantı yapacağız ve bu konuyu masaya yatıracağız. Bence böyle bir şey mümkün değil. Aksi takdirde F.Bahçe'nin küme düşürülme ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. O zaman Türkiye'deki kulüplerin akıbeti meçhul olur." dedi.
aziz yildirimin tutklandigii gunden beri ayni dusuncedeyim yani bu adam dogruyu soyledi bence kesinlikle katiliyorum ayrica bu adam dediyse dogrudur benim sahsi dusuncem tabiki fb nin dusme olasiligi ortadan kalkinca olasi bir iftira olan bizim sivasspor da burdan nasibini alip tertemiz yoluna devam edecektir insallah mecnun baskanda herhangi bir cezaya tabi tutulmadan bu isten siyrilir