Cevap: Fatura Bana Kesilirdi

Hocamızın görüşlerine katılmamak mümkün değil... Bizim tek şanssızlığımız son maçı Fenerbahçe ile oynamak oldu. Eğer son haftalarda değilde 7-8. haftalarda oynasak ne bu yaygaralar (bizim aleyhimizde) olacaktı nede başkanımız içerde olacaktı. Hoş ben suçsuz olduğuna inananlardanım (sonuçlanana dek)... Eğer hocamızın dediği gibi bu ibre BJK tarafından olsaydı bu defada Vay Rıza Hoca diyeceklerdi. Biz iki senedir bu çamurdan hep beraber çıkacağız sloganı ile yürüdük kenetlendik. Şimdi ise bu zifiri karanlıktan güneşi bekleyeceğiz. Biliyoruzki güneş o ssatlerin sonunda doğacak... 

Ayrıca bazı arkadaşların tespitine katılıyorum. Pedriel olmasa bile Sandro kesinlikle vasatın bile altında bir oyuncu. Onun yerine oynayacak mutlaka Play-maker oyuncunun olması şart... Bu sene defansımızda bir iyileşme göze çarpıyor ileri ucumuzda seri ve iyi bu defa orta sahamızıda yama yapmadan nokta transfer yapıp bu işi sonlandırmamız gerekiyor.  

Hadi bakalım.... 

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak... 
. 
KAFKAS ATASÖZÜ

|