Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gazeteleri protesto
Alt 20.07.2011, 11:02   #7
bulentt07
Yiğido
 
bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.05.2011
Mesajlar: 293
Thanks: 160
98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Gazeteleri protesto

Alıntı:
Hedef58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ulusal basını eleştirmeden önce Sivas basınını eleştirelim basında çıkan yalan yanlış haberlere sert bi şekilde cevap verdilermi yok peki niye vermiyorlar veya veremiyorlar acaba önce bunu sorgulamak gerek.

Basında çıkan uydurma haberlere yok kardeşim o öyle değil aslı budur deseler olmazmı.Gazeteciler cemiyeti başkanımız Fikret Ünsal başka zaman olsa boş boş konuşur şimdi dolu ve doğru konuşmanın zamanı değilmi.

Trabzon basınına bi göz atın yazmadıklarını bırakmadılar...
Ulusal televızyonlar trabzon gazetelerini ciddiye alıyor yorumluyor ben daha bir sivas gazetesi hakkında yorum görmedim.gazeteler sivası figüran görüyor yani fb düserse düser kalırsa kalır.malesef acı gercek bu.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla