Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stadyumumuzda Kapasite Belli Oldu
Alt 26.07.2011, 18:08   #37
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Stadyumumuzda Kapasite Belli Oldu

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili kaedeşim ben sivasa yapılan yatırım yapılıp bitmeden inanmam bunun nedeni galiba 11 temmuzdu sivasa 600 yataklı hastane ihalesi yapıldı vede bu ihale şuan itibariyle (http://www.sivaspostasi.com.tr/haber...p?haberID=5986) burada okuyup naladığım kadarıyla ihale iptal edilmiş

yani anlıyacağınız ihale yapılması önemli değil yapılan iş sonuç önemli

üzülerek belirteyimki mühim olan ihale değil

stadın tamam ihalesi yapılsın ama bizim memleketimizde projeler ihale safhasını nedense pek geçemiyor
Aynen bende, iş bitirilmeden adamlar sözünü tuttular diyemem. Mesleğim icabı ne ihaleler, ne ihale parası yatırmalar gördüm. Önemli olan ihaleye çıkması, ihale yapılması, ihaleyi birisinin alması ve işe başlaması değil. İşe başlayıpta yarım kalan çoook devlet ihalesi biliyorum.

İnşallah, iş başlar ve biter. Ve Sivasspor'a teslim edilir o zaman ben inanırım. Çünkü mevzuat çok geniş. İş ihale yapılmasıyla bitmiyor.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Örükcülü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...