Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
ciğerim sen aslında benim ne demek istediğimi gayet iyi anladında anlamamazlıktan geliyorsun. başkanımız içerde ve mağdur durumdayken henüz suçu bile iptat edilmemişken ve halada sivassporun başkanıyken böyle konuşmaların çirkinliğini söylüyorum. eğer mecnun başkan istifa etseydi sivasspor başkansız kalsaydı o zaman alternatif üretebilirdiniz üretebilirdik. osman seçilmişi sizden daha iyi tanırım ve yakınlığımda varıdr. durumu buna göre değerlendirmek lazım.
|
Konuda isimleri geçen kişi veya kişiler hakkında yorum yapabiliyorsan ben ve bizde yaparız. Ne denilmiş. Zor gününde yanınızdayız denilmiş başkana. Zor gündeyiz. TFF başkanı 5-6 takım düşebilir diyorsa başkanda düşer. Sende ne demek istediğimi anladın. Giden belli gelen kendini belli ediyor ve isimleri bu konuda geçtiği için bizlerde yorum yapma hakkımızı kullanıyoruz. sen BAŞKALARI demişsin. Bana göre konuda isimleri geçen kişilere BAŞKALARI denilmez.
Son yazımdı canım öğretmenim. Sizde aramızda geçen konu için söz kullanma hakkınızı kullanabilirsiniz bu konuda. Teşkkür eder, yorumlarınızı sıralarda olmasakta buradan takip edeceğimi belirtir, ve sizin gibi bir öğretmenin kalbini kırdıysam özür dilerim...