Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Küçükkılıç'tan Yiğidolara…
Alt 28.07.2011, 10:19   #4
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1284 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Küçükkılıç'tan Yiğidolara…

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Osman SEÇİLMİŞ adını çok kullandım.BOUN adlı üye(kardeşimiz) zıt gitsede bana kullanmaya devam ediyorum.

Osman SEÇİLMİŞ ve adamları şuan ki düzenin mimarları. Anlamıyorum ben aslında futboldan der sayın SEÇİLMİŞ.Başarı sorulduğunda ise, Taraftar dahil herkese kucak açtım.Başarı buradan geldi.Aile ortamından bahsediyor yani.

Ah şu bayrak bir geçse Osman başkanın eline.Reali bırakın Barcelonayı getirir Sivasa.
Şekilse şekil.Kafaysa kafa.Akılsa akıl.OSMAN SEÇİLMİŞ.

GEL ARTIK GEL.
Mecnun Başkanın şike yapmadığına inancım tam ancak mahkeme süreci ne kadar daha sürecek başkanımız ne zaman çıkacak bunlar tam bir muamma yönetimi boş bırakmamak için camiayı bir arada tutmak için tecrübeli bir abiye ihtiyaç var. Bu durumda akla iki isim geliyor birisi efsane başkan Osman SECİLMİŞ diğeri ise şimdilik gizli kalsın.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla