Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yunanistan'da iki takım küme düşürüldü
Alt 28.07.2011, 17:59   #2
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1501 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Yunanistan'da iki takım küme düşürüldü

Toplam 3 yılda 41 maç manüple ediliyor. Bizde ise yasalar gayet açık... Toplam 2 ayda bir dünya varsayımlar... Ama nerde bizde o yürek. Eğer yapabiliyorsanız eskilere dönün. Eğer yüreğiniz sağlamsa eski maçlarıda kontrol edin. Temizlik işte o zaman temizlik sayılır. Gaziantep başkanı gerile gerile ben temizim diyecek, Bursa başkanı hakeza, Adnan Polatlar Demirörenler temizin diye hamamcılık naraları atacaklar ondan sonra millete basın önünde şov gösterisi yapacaklar. Sıkıyorsa Yunanistan gibi son 2 ay değilde Son 5 yılı inceleyin. Bakalım Türkiye Süper ligini geçtim Bank Asyayı geçtim 2. ligde mücadele edebileceklermi bu takımlar.

Hadi sıkıyorsa....
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...